کارشناسان بهداشتی هشدار می دهند رژیم غذایی فاقد مواد غذایی مغذی می تواند آسیب جدی به طول عمر افراد وارد کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، بررسی ها نشان می دهند، خوراکی ها بر اساس جدیدترین یافته ها می توانند باعث تغییر در ساختار ژن ها شوند.  کارشناسان اعتقاد دارند خوردن غذاهای نمک دار عث تولید ژن های مخرب در بدن شود.

دانشمندان با انجام آزمایشات و مطالعاتی بر روی داوطلبان زیادی دریافتند افرادی که در مواد غذایی خود از نمک زیاد استفاده می کنند تولید ژن های عامل بیماری زا و یا مسائل وحی روانی در آن ها بیتر است.

خوردن غذاهای شور می تواند با برهم زدن نظم و توالی ژنتیکی افراد را در معرض خطر ابتلا به بیماری هایی مانند ضعف سیستم ایمنی بدن، تصلب شرائین، سخت شدن رگ ها و در نهایت بروز مرگ زودرس قرار دهد. 

انتهای پیام/ 


برچسب ها: نمک ، درد ، درمان ، ژن ، بیماری ، مرگ ، تصلب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار