شانزدهمین دوره رقابت‌های فوتبال جام ملت‌های آسیا در استرالیا برگزار می‌شود. بر همین اساس غذاهای ملی 16 تیم راه‌یافته را بررسی می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، شانزدهمین دوره از رقابت‌های فوتبال جام ملت‌های آسیا جمعه این هفته 19 دی ماه آغاز می‌شود و تا 11 بهمن ماه ادامه خواهد داشت. بر همین اساس غذاهای ملی 16 تیم راه‌یافته به این مسابقات توسط سایت رسمی بازی‌های استرالیا 2015 منتشر شده است.
 
گروه اول: استرالیا: پای گوشت. این پای با گوشت و دیگر مواد لازمی است که غالباً استرالیایی‌ها در غذاهای‌شان استفاده می‌کنند درست می‌شود. غذاهای ملی کره‌جنوبی هم بولگوگی که نوعی کباب گوشت گاو کره‌ای محسوب می‌شود، است. عمان هم به عنوان یک کشور عربی شوا که شامل گوشت بره و برنج معطر است جزو غذاهای ملی خود به حساب آورده است. غذای ملی کویتی‌ها کسبه یا مشبوس است که با برنج و مرغ با چاشنی‌های مخصوص درست می‌شود.
 
گروه دوم: ازبکستان: غذای ملی ازبک‌ها پلویی به نام پیلاف که شامل برنج و چاشنی‌های خاص این کشور است. غذای ملی سعودی‌ها نیز کسبه است، مرغی پر از ادویه که همراه با برنج معطر سرو می‌شود و به نوعی به غذای کویتی‌ها شباهت دارد. اردک غذای ملی چینی‌ها است که از زمان امپراطوری چین مورد استفاده قرار می‌گیرد. خوشبختانه چینی‌ها تنها به اردک اکتفا کردند و جانور دیگری را به عنوان غذای ملی خود معرفی نکرده‌اند. غذای کره شمالی نینگ میون است، ظرفی از رشته فرنگی کره‌ای که با رشته‌های خانگی بلند و نازک و با مواد سرد سرو می‌شود. به نظر می‌رسد این غذا رژیمی هم باشد.
 
گروه سوم: ایران به عنوان گروه سوم در جام ملت‌های آسیا در استرالیا حضور دارد و قرمه سبزی به عنوان غذای ملی کشورمان معرفی شده است. غذای ملی امارات هم نوعی حلیم است که با استفاده از گندم و گوشت درست می‌شود و شبیه حلیم ایرانی‌ها است، اما اماراتی‌ها به نام هریس آن را می‌شناسند. غذای ملی قطری‌ها هم مشبوس است که نوعی برنج دانه بلند به همراه گوشت مرغ و سبزیجات تهیه می‌شود. غذای ملی بحرینی‌ها هم مشبوس دجاج است نوعی مرغ که همراه با برنج کته و سبزیجات پخته می‌شود.
 
گروه چهارم: سوشی غذای ملی ژاپنی‌ها است که به نظر خوشمزه و سالم به نظر می‌آید. غذای ملی اردنی‌ها منسف نام دارد غذایی لذیذ که از گوشت بره مزه‌دار شده با سس که از تخمیر ماست خشک تهیه می‌شود و به همراه برنج سرو می‌شود. غذای محلی عراقی‌ها نیز سمک مسکوف نام دارد. غذایی با قدمت دیرینه که از قدیم الایام در بین النهرین درست می‌شد و از چاشنی‌های مختلف در پخت این ماهی استفاده می‌شد. غذای ملی فلسطین مسخن نام دارد. نوعی مرغ که همراه با پیاز، سماق، فلفل، زعفران و زعتر پخته می‌شود و از ظاهر آن غذای لذیذی به نظر می‌آید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار