![رشد چشمگیر شاخص توسعه انسانی ایران پس از انقلاب](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323900_555.jpg)
روح رضی افزود : این کار باعث نشستن لایه ای از روغن افشانده شده بر روی گیاهان شده وباعث خفگی و از بین رفتن آفات موجود نظیر شپشک های درختان میوه و... توقف رشد ونمو آنها می شود.
وی با اشاره به محاسن این روش آفت کشی ادامه داد : بدلیل استفاده از انواع روغن های گیاهی و معدنی مانند روغن ((ولک)) در مبارزه با آفات، کاربرد سموم شمیایی زیان آور در باغات استان کاهش می یابد ودر نتیجه آلودگی کمتری در محیط زیست وکاهش خطرات برای کشاورزان و باغداران رابدنبال خواهد داشت.
روح رضی اضافه کرد :همچنین این امر به نهادینه شدن مبارزه غیر شیمیایی با آفات کشاورزی کمک شایانی خواهد نمود.
این مسئول با اشاره به مصرف صحیح و به اندازه انواع روغن مذکور خاطرنشان کرد : موارد مصرف روغن برای سم پاشی در فصل زمستان و پس از فصل بهار با توجه به میزان سولفوناسیون آن مشخص می شود که باغداران و کشاورزان باید به این امر توجه داشته باشند چرا که استفاده غیر اصولی از روغن های سم پاشی باعث بروز عوارض نامطلوبی از قبیل گیاه سوزی و حتی خشک شدن درختان خواهد شد.
روح رضی در پایان از باغداران خواست تا اینگونه روغن ها راتنها به اندازه مورد نیازو از فروشگاه های مجاز و تحت نظارت سازمان جهاد کشاورزی تهیه کنند.
گفتنی است فرایند سمپاشی زمستانه در اکثر مناطق استان زنجان بویژه ، شهر زنجان ، طارم ، ماهنشان و ...صورت می پذیرد.
انتهای پیام/ش