به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دومین روز از همایش اقتصاد ایران که صبح امروز (دوشنبه) در سالن اجلاس سران برگزار شد با اشاره سیاست های رفاهی دولت یازدهم اظهار کرد:در پیش گرفتن سیاست رفاهی منسجم از ویژگیهای دولت یازدهم است و برای افزایش اعتماد مردم به دولت نیازمند ایجاد سیاست رفاهی منظم و منسجم هستیم.
وی افزود: جامعهای که در آن اعتماد مردم به دولت پایین باشد با دشواریها و چالش های فراوانی روبرو خواهد بود و به منظور برون رفت از بی اعتمادی مردم به دولت باید در حوزه یارانه و سیاستهای انقباضی نظیر مالیات، خوزه یارانه و واردات تصمیمات دشواری گرفته شود.
ربیعی ادامه داد: هیچ سیاستی نباید ضعیفان جامعه را ضعیفتر کند و فقر را به دهک های پایینتر بکشاند و همچنین برای ایجاد امید به آینده و بر اساس تئوری انتظار امید افراد به آینده باید افزایش پیدا کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ضعف در تصمیم گیری های اقتصادی در دولت قبل تصریح کرد: قصد ندارم نگاه نقادانهای نسبت به گذشته مطرح کنم اما نباید اشتباهات گذشته را تکرار کنیم.
ربیعی همچنین یکی از پایه های سیاستهای رفاهی منسجم را دوری از سیاستهای رفاهی صدقهای عنوان کرد و افزود: متاسفانه باید به وجود فقر اخلاقی و تاثیرات منفی آن درجامعه توجه کنیم و در این راستا با در پیش گرفتن سیاست های رفاهی منسجم در جامعه میتوان فقر اخلاقی را کاهش داد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: پایه های سیاستهای رفاهی منسجم در جامعه با طرحهای نظیر طرح سلامت آغاز شده است و باید در نظر داشته باشیم که سیاستهای رفاهی منسجم نباید تبعیض آمیز همراه با ریخت و پاش و توده سپایانه باشد.
ربیعی تاکید کرد: چنانچه سیاستهای رفاهی درستی اتخاذ نشود پایههای اعتماد اجتماعی فرو میریزد.
وی افزود: امروز عدهای سیاست های رفاهی را هزینه قلمداد میکنند اما باید بدانیم که سیاستهای رفاهی منسجم نه تنها هزینه نیست بلکه میتواند درآمدهای فراوانی هم به همراه داشته باشد.
ربیعی ادامه داد: سیاستهای منسجم رفاهی هزینه خلق نظام اعتماد،توانمندسازی جامعه، ایجاد اعتماد و افزایش امید به آینده در مردم خواهد بود و اعتماد تنها کشاندن مردم پای صندوق های رای نیست بلکه باید اعتماد آنان را به دولت افزایش داد ودر این راه ایجاد سیاست های رفاهی منسجم هزینههای جانبی اقتصادی را در جامعه کاهش خواهد داد.
ربیعی در ادامه به انواع حسابداری ها اشاره کرد و گفت: باید خیر جمعی را به حسابداری های موجود اضافه کنیم و بدانیم که حسابداری آسیب های اجتماعی حلقه گمشدهای است که هزینههای فراوانی به دنبال دارد.
وی همچنین توجه به سرمایه اجتماعی را بسیار مهم و عاملی برای کاهش فساد در جامعه عنوان کرد و گفت: در کتاب دومی که نوشتهام بازهم زنده فساد نام دارد که هنوز منتشر نشده است و درآن آماری وجود دارد که از پایین بودن میزان سرمایه و اعتماد اجتماعی حکایت دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: با سیاستهای رفاهی منسجم، هدفمند، غیر سیاسی، غیر فوکولیستی، و ایجاد گفتگوی اجتماعی میتوان به تصمیمات بزرگ در جامعه دست یافت و به افزایش اعتماد اجتماعی و جراحیهای اقتصادی به نوعی نشاط اجتماعی ارزشمند دست یافت.
ربیعی تاکید کرد: رسیدگی به کودکان بازمانده از تحصیل، معتادان، زنان آسیبپذیر و سایر آسیبهای اجتماعی موضوعاتی هستند که باید با مشارکت مردم حل شوند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: دولت یازدهم 4 سیاست اقتصادی، خارجی، اجتماعی و رفاهی را در سرلوحه کار خود قرار داده که سیاستهای اجتماعی و رفاهی فصل ممیز آن با گذشته است.
*توزیع بسته سوم امنیت غذایی تا پایان دیماه
به
گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه
اجتماعی شب گذشته در حاشیه نشست همکاری با وزیر بهداشت عراق در جمع
خبرنگاران اظهارکرد: بسته سوم امنیت غذایی تا پایان دیماه توزیع میشود.
وی
افزود: قرار بود این امر در سال جاری در 4 نوبت صورت گیرد که بسته سوم آن
پایان دی ماه و بسته چهارم نیز پایان اسفند ماه سال جاری توزیع خواهد شد.
ربیعی ادامه داد: شیوه مراجعه مردم برای دریافت این بستهها هفته آینده اعلام میشود و نوع و میزان کالاها نیز مانند گذشته است.
وزیر
تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه در صورت تخصیص منابع مالی
بیشتر در جمعیت تحت پوشش بسته چهارم امنیت غذایی تجدید نظر میشود خاطرنشان کرد: در حال حاضر بودجه ارائه بستههای سوم و چهارم تامین شده است و
همچنان در حال شناسایی طبقات پایین برای توزیع این بستهها هستیم.
انتهای پیام/