معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:‌ وجود فقر در جامعه به دلیل هزینه نشده صحیح منایع تخصیصی حوزه رفاهی بوده است.

به گزارش  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، احمد میدری معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه شورای عالی رفاه که صبح امروز در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد گفت:‌ اگر منابع اختصاص یافته در حوزه رفاهی به درستی هزینه می‌شد، شاهد وجود فقر در جامعه نبودیم اما متاسفانه این امر طی سال‌های متمادی ادامه یافت.
 
وی در ادامه با اشاره به این که دولت هم چنان منابع زیادی را صرف بیمه قالیبافان، کارگران ساختمانی و زنان سرپرست خانوار می کند افزود: هدف این منابع هزینه‌های زیادی را برای بر دولت تحمیل می‌کند برای همین باید بانک اطلاعات نظام رفاهی کشور هر چه زودتر تشکیل شود تا با برنامه‌ای مشخص نسبت به شناسایی افراد اقدام کنیم.
 
وی در ادامه با اشاره به این که سالانه دولت 21هزار میلیارد تومان به صندوق باز نشستگی کمک می‌کند افزود: به دلیل نداشتن نظام اطلاعاتی مناسب در حوزه رفاهی و تامین اجتماعی نتوانسته‌ایم سیاست‌های رفاهی‌مان را هدفمند کنیم به طوری که در حال حاضر دولت بیش از 40هزار میلیارد تومان به پرداخت نقدی یارانه‌ها و پنج هزار میلیارد تومان هم برای ایجاد امکانات رفاهی به کمیته امداد و بهزیستی پرداخت می‌کند.
 
*وجود 300هزار بیمار خاص در کشور

معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه گفت: در حال حاضر 300هزار بیمار خاص در کشور داریم که برخی از آن‌ها سالانه تا 50میلیون یارانه دریافت می‌کنند که در این زمینه باید گفت:‌ارائه بیمه‌های رایگان به برخی از اقشار باید ارائه شوند که البته این امر نیاز به شناسایی این افراد دارد تا افراد توانمند از دایره این بیمه ها خارج شوند.

میدری در ادامه به برگزاری جلسه شورای عالی رفاه اشاره کرد و ادامه داد: از اهداف مهم این شورا دستیابی به اطلاعات افراد با حفظ حریم خصوصی آن‌ها است که در این راستا به منظور ایجاد بانک اطلاعاتی فرصتی دو ماهه در اختیار شورا گذاشته شده است تا با تعامل دستگاه‌ها نسبت به این امر اقدام شود.
 
میدری در ادامه به واگذاری برخی از شرکت‌ها در دولت‌های گذشته اشاره کرد و افزود: این واگذاری ها از عوامل کسری منابع صندوق‌ها بود به طوری که عنوان مثال شرکت لوله سازی در سال 89 واگذار شد که این اقدام موجب افزایش واردات، بیکاری و کاهش تولید به میزان یک پنجم بود.
 
معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه اظهار داشت: این شرکت‌ها با مشکلات مالی زیادی مواجه‌اند که باید به آن‌ها کمک شود و در برخی شرکت‌ها نیز مدیریت چند گانه وجود دارد که باید نسبت به تمامی مشکلات چاره اندیشی شود.
 
*حمایت از صندوق‌های باز نشستگی از اولویت‌های برنامه ششم توسعه است

میدری در ادامه گفت: مسائل رفاهی در کشور چند گانه هستند به طوری که 36دستگاه در این زمینه فعالیت می‌کنند از جمله 17صندوق باز نشستگی کشور در کشور وجود دارد که در این راستا حمایت از صندوق‌های باز نشستگی یکی از اولویت‌هایی برنامه ششم توسعه قرار گرفته است.

معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر این که اصلاح نظام بودجه ریزی در خصوص سیاست های رفاهی یکی از اقدامات ارسالی شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی است خاطر نشان کرد: علاوه بر  دو کمیسیون دائمی اصلاح نظام بودجه ریزی بخش رفاه و تشکیل بانک اطلاعات نظام جامع اطلاعات رفاه تامین اجتماعی یکی از کارکردهای اصلی شورای عالی رفاه تصمیم گیری و حل اختلاف میان دستگاه است.

انتهای پیام/
برچسب ها: تخصیص ، منابع ، حوزه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار