افراد برای جلوگیری از کم خونی باید موادغذایی مناسبی بخورند.

سید مرتضی صفوی دانشیاردانشگاه علوم پزشکی اصفهان و متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: خستگی و کوفتگی و عواملی که فرد را به سمت افسردگی می‌برد عمدتاً در افراد کم خون است. این کم خونی بیشتر در افرادی هست که مواد حاوی آهن را به طور کامل دریافت نکرده باشند. به همین دلیل ما از موادی استفاده می کنیم تا خون سازی کند.

وی ادامه داد: برای این خون سازی در بدن، بهترین آن غذاهای پروتئینی که شامل مرغ و گوشت و ماهی و حبوباتی مثل لوبیا، عدسی و نخود که معمولاً توصیه می شود.
صفوی بیان کرد: مواد حاوی ویتامین c است یا آب مرکبات، پرتقال، خوردن لیمو ترش روی غذا فشار دادن این موارد باعث می شود که جذب آهن را بیشتر کند.

وی اظهار کرد: خوردن قهوه به دلیل داشتن کافئین باعث آرامش فرد می‌شود ولی خوردن چای بعد از غذا باعث می شود ماده‌ای به نام تانن در چای هست این تانن با آهن ماده غذایی پیوسته می‌شود و آهن ماده غذایی را به جای جذب دفع کرده و نمی‌گذارد آهن جذب شود، بنابراین توصیه می‌شود از زمان خوردن غذا یک ساعت بعد چای بخورند.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار