![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
رشد روز افزون جمعیت و نیاز به فرآورده های کشاورزی سالم، موجب وارد آمدن فشار بر منابع پایه ای مورد استفاده جهت تولید محصولات شده است، از این رو با توجه به محدودیت منابع و عوامل تولید، سمت و سوی تولیدات کشاورزی به طرف قابلیت های کشاورزی در گلخانه ها میباشد.
امانی مدیرباغبانی جهاد کشاورزی استان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران آذربایجان غربی؛گفت:استان آذربایجان غربی حدود85 واحد گلخانه دارد که از این تعداد83 واحد آن فعال است.
وی افزود:یک سطحی حدود25 هکتار مساحتی است که این تعداد واحد گلخانه ها اشغال کرده است و عمده محصولی که در استان ما کشت میشود سیفی و سبزیجات و سپس نهال است که پرورش داده میشود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان به میزان تولیدات محصولات گلخانههای استان اشاره کرد و ادامه داد:از نظر کشت محصولات گلخانهای بیش از شش هزارتن محصولات سبزی وصیفی،حدود دو میلیون اصله نهال رویشی و شصت تن توت فرنگی تولید میشود که داریم در جهت توسعه گلخانه ها حرکت میکنیم.
امانی،همچنین با بیان اینکه شرایط اقلیمی این استان مدیریت بهینه آب را ایجاب میکند،افزود: تولیدات ما باید در شرایط کنترل شده به خصوص در گلخانه ها انجام شود.
وی ادامه داد:مدیریت آب میتواند تا بیست برابر در مصرف آب بسته به میزان عملکرد صرفه جویی کند که این ویژگی است که به نجات دریاچه ارومیه کمک میکند.
امانی گفت:تقویت مجتمع های گلخانه ای در استان نقش مهمی در افزایش اشتغالزایی، ارتقای کمیت و کیفیت محصولات و ترسیم چشمانداز روشن برای توسعه تولیدات کشاورزی استان و اقتصاد منطقه ایفا میکند.
وی افزود:حدوداً برای هرسه هزار متر مربع گلخانه یک نفر یا یک خانوار اشتغال دائم داریم یک نفر هم به عنوان نگهبان وکارگر ثابت در نظر گرفتیم. شاید بالای هفت تا هشت نفر هم به صورت جنبی اشتغال ایجاد شود که این بسیار قابل توجه است.
توسعه کشت گلخانهای در استان علاوه بر اینکه سبب افزایش درآمد کشاورزان منطقه میشود، با توجه به مرزی بودن این استان و همجواری آن با سه کشور ترکیه ،عراق و جمهوری آذربایجان ، فرصت مناسبی برای تولید محصولات کشاورزی و توسعه صادرات به سمت بازارهای هدف قلمداد میشود.
انتهای پیام/ش