شاه‌آبادی گفت: تلاش ما جهت جذب 12 هزار دانشجو در 3 مقطع آموزش عالی وجود دارد چنانچه هیچ محدودیتی جهت جذب دانشجو وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران؛ شاه‌آبادی سرپرست موسسه آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر عصر امروز در نشست خبری که در سالن همایش‌های موسسه آموزش عالی علمی و کاربردی فرهنگ و هنر که در رابطه با دوره جدید ثبت نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی مراکز آموزش عالی علمی و کاربردی فرهنگ و هنر برگزار شد طی سخنرانی گفت: 97 مرکز علمی و کاربردی با حضور 90 هزار دانشجو و در 170 رشته در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد فعالیت دارد. 

وی افزود: مرکز آموزش عالی فرهنگ و هنر ماموریت ویژه‌ای جهت ارتقاء‌ سطح علمی دانشجویان دارد و به نوعی بازوان مشاغل فرهنگی که متولی آن وزارت ارشاد است محسوب می شود. 

وی افزود: نکته متفاوت این موسسات با سایر دانشگاهها در این است که موسسات آموزش عالی علمی و کاربردی فرهنگ و هنر شغل‌های فرهنگی و هنری را در سطح جامعه شناسی دوره‌های کار ورزی پیگیری می‌کند تا بتواند مشاغل را خود انتخاب کند و دانشجو این مشاغل را مورد بررسی قرار داده و مطابق نیاز جامعه نیازهای خود را برآورده کند. 

شاه‌آبادی تصریح کرد: هم اکنون به طور مجموع 180 رشته کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد را در سراسر کشور به تصویب رسانده‌ایم در اکثر این رشته‌ها دانشجو مشغول تحصیل است. 

وی تصریح کرد: 97 مجموعه علمی کاربردی در تهران و 19 مجموعه علمی کاربردی در شهرستان وجود دارد و البته سیاست ما این است که بتوانیم این مراکز را در سطح کشور و به صورت استانی گسترش دهیم چنانچه تلاش می‌کنیم تا پایان دولت یازدهم تمامی مراکز استانها مرکز علمی کاربردی وجود داشته باشد. 

وجود مراکز علمی کاربردی در 4 استان جدید 
شاه‌آبادی، در ادامه از تاسیس 4 مرکز جدید علمی کاربردی در استانهای زنجان، آذربایجان شرقی، فارس و خوزستان خبر داد و گفت: تلاش ما جهت تاسیس مراکز علمی کاربردی در تمامی استانها ادامه دارد. 

وی افزود: هم اکنون در سایت سازمان سنجش بخش پذیرش دانشجو، دانشجویان می توانند در 51 رشته ثبت نام کنند. 

وی در ادامه گفت: در مقطع کارشناسی ناپیوسته ثبت نام از روز سه شنبه 9 دی ماه در سایت سازمان سنجش در 59 رشته و 413 کد رشته آغاز می‌شود چنانچه تلاش ما و البته پیش بینی ما این است که در این دوره از ثبت نام 12 هزار دانشجو را بتوانیم جذب کنیم. 

وی در ادامه به میزان پذیرش دانشجو و تعداد فارغ‌التحصیلان اشاره کرد و گفت: در مهر ماه امسال 21 هزار دانشجو ورودی جدید داشتیم و این در حالی است که در کل 18756 دانشجو از دانشگاه ما فارغ‌التحصیل شدند وی دلیل مهارت ورزی این دانشگاهها و موسسات را از جمله مهمترین انگیزه جهت نزد دانشجو دانست و اظهار داشت: رشته‌های ما اشتغال محور است و بیش از 70 درصد فارغ‌التحصیلان ما شاغل هستند وی به ویژگی مثبت این موسسات اشاره کرد و گفت: افزایش ظرفیت دانشجوی شاغل و فرصت برای شاغلین خصوصی از جمله ویژگیهای موسسات علمی و کاربردی فرهنگ و هنر است. 

وی در پایان به بحث بودجه این مراکز اشاره کرد و اظهار داشت: تمام بار مالی دانشگاه بر روی دانشجو است و 15 درصد اعتبارات و هزینه از طریق دانشجویان پرداخت می‌شود البته این در حالی است که برای سال آینده ما ردیف مستقلی نداریم این در حالی است بسیاری از رشته‌های این مراکز در هیچ دانشگاه دیگری وجود ندارد.


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار