رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی گفت: در حال رایزنی با سازمان بهزیستی برای اولویت قرار دادن دانش آموختگان به منظور اخذ مجوز مراکز خدمات اجتماعی هستیم.

 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، وحیده نگین رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی مهارت صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: در دور جدید فعالیت های این موسسه علاوه بر جذب دانشجو و تعریف دوره‌های مورد نیاز بحث اشتغال دانش آموختگان این موسسه نیز مطرح است که دراین خصوص با توجه به وظایفی که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه کمک به ایجاد تعاونی ها دارد جلساتی را با معاونت تعاون این وزارتخانه داشته‌ایم و قرار شده است که این موسسه به عنوان اولین مرکز علمی و کاربردی در حوزه ایجاد تعاونی‌های دانش آموختگان اقدام کند که این امر از بعد اشتغال زایی نیز قابل توجه است.   
 
وی افزود: اگر کمک و همراهی لازم در ایجاد تعاونی ها به دانش آموختگان شودنه تنها باری بر دوش دولت نخواهد بود بلکه به تقاضاهایی که در این حوزه وجود دارد نیز پاسخ داده می‌شود.
 
وی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر 22 هزار دانش آموخته این موسسه در سطح کشور وجود دارد ادامه داد: در راستای اشتغال زایی این افراد همچنین به دنبال رایزنی با سازمان بهزیستی هستیم تا فارق‌التحصیلان این موسسه را در اولویت اخذ مجوز برای مراکزی که سازمان بهزیستی برای ارائه خدمات اجتماعی  می‌دهد  قرار گیرد.
 
نگین در ادامه با اشاره به اینکه در این خصوص بحث دریافت مجوز مطرح است و نه استخدام در سازمان بهزیستی اظهار داشت: سازمان‌های غیر دولتی زیادی با مجوز سازمان بهزیستی در حوزه خدمات اجتماعی فعال هستند و امیدواریم با موافقت سازمان بهزیستی دانش آموختگان این موسسه بتوانند در اولویت اخذ مجوز برای فعالیت‌های اجتماعی قرار گیرند.

*کارآفرینی زنان با ایجاد تعاونی ها تسهیل می‌شود
 
مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور زنان و خانواده در خصوص بحث توسعه کارآفرینی زنان نیز گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سازمان‌ها و دستگاه‌های زیر مجموعه آن از ظرفیت خوبی در ایجاد تعامل میان بخشهای مختلف برخوردار هستند که این امر می‌تواند دست‌آورد بزرگی در حوزه حمایت از زنان به ویژه در زمینه کارآفرینی را به همراه آورد.   
 
نگین افزود: در این زمینه با ایجاد تعاونی‌های زنان و ایجاد شبکه های تعاونی، آموزشهای تعاونی و افزایش مهارت و با استفاده از منابع صندوق مهر و بانک توسعه تعاون در راستای حمایت ‌های مالی  می‌توان برای کارآفرینی و اشتغال زنان گام های موثری را برداشت.   
 
نگین ادامه داد: اگر ارتباط میان اجزاء یاد شده و سازمان تامین اجتماعی در حوزه بیمه انجام شود شرایط کارآفرینی زنان و گسترش مشاغل خانگی تسهیل می‌شود.
 
رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی در ادامه از ضرورت ارائه خدمات مطابق با استانداردهای بین‌المللی تاکید کرد و گفت: در حوزه‌های حمایتی و بیمه‌ای نیازمند ارائه خدمات مطابق با استانداردهای بین‌المللی هستیم که در این راستا نشستی را با مقامات ارشد سازمان بین‌المللی کار(ILO) داشته‌ایم.   
 
نگین تصریح کرد: یکی از بخشهای (ILO) مربوط به بحث حمایت‌های اجتماعی و خدمات‌رسانی به آسیب‌دیدگان اجتماعی است که قرار است در این موارد نیز دوره های آموزشی مشترک با (ILO) به شکل تربیت مدرس،‌برگزاری کارگاه‌های آموزشی در کشور و همچنین دعوت از اساتید این حوزه به کشور داشته باشیم.  

همچنین کارهای مطالعاتی و پژوهشی مشترک و ترجمه منابعی که در این سازمان جهانی وجود دارد به منظور استفاده در سرفصل‌های درسی از دیگر اقدامات در دست اجرا است.
 
وی افزد:‌هم اکنون در حوزه محاسبات بیمه ای که از نیاز سازمان‌های بیمه ای است با توجه به ظرفیت‌های موجود در (ILO)به دنبال این هستیم با مدرسان خود را برای آموزش به این سازمان بفرستیم تا پس از کسب دانش لازم آن را در کشور ارائه دهند.
 
رئیس موسسه آموزش علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی خاطر نشان کرد: با دانشگاه زنان در آفریقا که ویژه زنان محروم و در معرض آسیب های اجتماعی است نیز مذاکراتی داشته ایم تا از تجارب یکدیگر بهره گیری کنیم.

انتهای پیام/
برچسب ها: تعاونی ، اشتغال ، خدمات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.