مواد غذایی در طول امتحانات باید به گونه‌ای طراحی شود که تمام مواد اصلی را به بدن برساند.

دکتر محمد تقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف مواد غذایی در فصل امتحانات باید منظم باشد، مواد غذایی که باعث انرژی آنی می‌شود اما منبع انرژی را از بدنشان خارج می‌کنند داده نشود.

وی افزود: مواد غذایی باید به گونه‌ای طراحی شود که تمام مواد اصلی را به بدن برساند و مواد پروتئینی در آن حذف نشود.

وی خاطرنشان کرد: مواد غذایی شیرینی که انرژی را به سرعت از بدن آزاد می‌کنند و بدن را دچار کمبود انرژی می‌کنند به هیچ عنوان داده نشود.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار