دکتر علیرضا رضایی، متخصص ارتوپد در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: جراحی قد و در کنار تمام زیباییهایی که به همراه دارد میتواند باعث مشکلات استخوانی و عضلانی شود. ژنتیک و تغذیه از عوامل تأثیر گذار بر قد هستند. ژاپنیها در یک برنامه 25 تا 30 ساله میانگین قد خود را با استفاده از تغذیه حدود 10 الی 15 سانت افزایش دادند.
وی گفت: کسانی که بیماری زمینهای (غددی – کم کاری غدد فوق کلیوی) و همچنین صفحات رشد بسته شده باشد بدون در نظر گرفتن میل شخصی میتوانند با جراحی قد خود را افزایش دهند.
رضایی افزود: با آزمایش رادیولوژیک میتوان متوجه شد صفحات رشد بسته شده است یا نه، سن رشد در دختران نهایتا تا 16، 18 سال و در پسران 20 تا 21 سال است.
وی تصریح کرد: در طول روز به دلیل از دست دادن آب دیسک قد انسان 1 تا 1.6 سانت کاهش پیدا می کند کوتاهی قد با افزایش سن هم اتفاق میافتد.
رضایی اظهار داشت: در این روش جراحی مخصوص ابتدا ساق پا شکسته میشود و پیچ و پین مخصوص پزشکی بین دو طرف استخوان قرار داده میشود و استخوان به تدریج رشد می کند و جایگزین مهرهها می شود.
وی خاطرنشان کرد: از عوارض این عمل میتوان جوش نخوردن استخوانها و یا جوش خوردن و همچنین عفونت نام برد. در عمل جراحی قد اغلب 3 تا حدود 7 سانت افزایش مییابد اما به مرور زمان می تواند باعث کوتاهی قد و افتادگی عضلات در بزرگسالی شود اما این جراحی زیبایی برای افرادی که قد بسیار کوتاهی دارند می تواند مؤثر باشد.
انتهای پیام/
چون واقعا خیلی از افراد هستن که به خاطر قد کوتاهشون دچار افسردگی خیلی شدید شدن وحتی دست به خودکشی زدن ومنزوی و گوشه نشین شدن نمونش دوست خودم که خود سوزی کرد اما خوشبختانه خودکشیش نا فرجام بود
واقعا نیاز جامعس درسته عملی هست که عوارض داره اما از پزشکا بخواید که با تبادل نظر و تجربیاتشون و بررسی و ایده گرفتن از آخرین روشای روز دنیا بخوان در ایرانم اجراییش کنن تا عوارضشم به حداقل ترین شکل ممکن برسه
خواهشا از وزارت بهداشت بخواید که به این موضوع مهم ورود کنه تا با هزینه کمتر و همینجور عوارض کمتر این عمل انجام بشه .ممنونم
خواهشا پیگیری کنید اجرتون با امام حسین