به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران بابک نگاهداری رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در نشست خبری امروز که به مناسبت هفته پژوهش در سالن برج میلاد برگزار شد با اشاره به این که مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران یکی از اصلی ترین متولیان مطالعات در پروژههای شهری است، گفت: یکی از مهم ترین عواملی که شهرداری تهران به دنبال آن است، تقویت مدیریت دانش بنیان و ارتقای نقش علم و فناوری در مرکز مطالعات است.
وی با تاکید بر این که هفتمین جشنواره پژوهش و نوآوری مدیریت شهری 14 و 15 دی ماه امسال برگزار می شود، عنوان کرد: در این جشنواره برای اولین بار 7 پنل تخصصی، در هفت دانشگاه معتبر کشور برگزار خواهد داشت.
وی با تاکید شهردار تهران به زودی مرکز اسناد و کتابخانه مرکزی در تپههای عباس آباد تهران راه اندازی میشود، تصریح کرد: در دو منطقه برای ساخت پارک علم و فناوری مکان یابی انجام شده است، که یکی از مکان یابیها به زودی به تصویب میرسد و راه اندازی میشود.
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با اشاره به این که امسال برای برگزاری هفتمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری 3هزار و 608 اثر داخلی برای جشنواره ارسال شده که افزایش دو برابری نسبت به سال گذشته داشته است، اظهار کرد: همچنین 152 اثر خارجی از 36کشور دنیا آثار خود را به این جشنواره ارسال کرده اند که پیشرفت چشم گیری داشته است.
وی با تاکید بر این که 7پنل تخصصی قرار است در هفت دانشگاه کشور با مشارکت مرکز مطالعات برگزار شود، یادآور شد: شهر و سبک زندگی در تربیت مدرس، جامعه، فرهنگ و ارتباطات شهری در علوم انتظامی امین، شهر اسلامی- ایرانی در هنر، زیست شهری پایدار در خوارزمی، دولت، حاکمیت و اقتصاد شهری در علامه طباطبایی، شهری سازی و آمایش قضای شهری در تهران، زیر ساختها و خدمات شهری در تربیت دبیر شهید رجایی است.
نگاهداری با توجه به اینکه امسال اولین فن بازار با شرکت 240شرکت دانش بنیان که 140شرکت از آنها انتخاب شده بودند را برگزار کردیم عنوان کرد: 47غرفه کار فرمایی در این نمایشگاه حضور به هم رسانده و 340تفاهم نامه توسط سازمانها، معاونتها و شهرداریهای مناطق بسته شده و همچنین 20قرار داد در حال پیشرفت است.
وی با اشاره به این که فن بازار فناوری های نوین شهری در شهرداری تهران به زودی برگزار می شود توضیح داد: شهردار تهران توانسته حلقههای علم و فناوری را تکمیل کند و یک مدیریت دانش بنیان را به عرصه حضور بگذارد.
رئیس مرکزمطالعات ادامه داد: سامانهای در مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران راه اندازی شده است که ایده پردازان میتوانند ایدههای تخصصی برای شهرداری تهران داشته باشند و در سایت این سامانه وارد کنند و در صورت تایید شهرداری تهران این ایدهها را خریداری میکنند.
وی با اشاره به تحقق نقش و جایگاه و همچنین رویکرد های اجتماعی شهرداری اظهار کرد: نقشه راه برندینگ شهر تهران و چندین نقشه راه دیگر تدوین شده است.
نگاهداری یکی از برنامههای 5ساله دوم شهرداری در بحث تحقق، بحث شبکه سازی تحقیقات است، تصریح کرد: با کمک وزارت مسکن، وزارت کشور و قطعه های ملی شهرسازی و معماری توانستیم این شبکه ملی را به تصویب برسانیم.
وی با توجه به اینکه پروژه بانک جامعه پژوهشهای شهری در آستانه افتتاح قرار دارد، ادامه داد: همچنین منشور فقه شهری برای پاسخ گویی سریع به سوالات شهروندان در حوزه شهری 150سوال فقهی احصاء و در اختیار مراکز دینی قرار داده شده است که پاسخ فقه تهیه شده در اختیار مدیریت تخصصی شهر تهران قرار گیرد.
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری تهران با توجه به این که یکی از رویکردهای شهرداری تهران حضور موثر و تخصصی شهرداری تهران در عرصههای تولید و محتوای تخصصی در یک سال گذشته تهیه شده است، تاکید کرد: پروژه مترو پلیس با عنوان پروژه برتر در حوزه مدیریت شهری انتخاب شده است.
وی با اشاره به اینکه بودجه مرکزمطالعات شهرداری تهران13 میلیارد تومان است، خاطرنشان کرد: بودجه پژوهشی شهرداری تهران توسط شورای شهر تهران به تصویب میرسد که بخشی از این بودجه در اختیار مرکز مطالعات شهرداری تهران و بخش دیگر در اختیار سایر سازمانها و معاونتهایی که کارهای پژوهشی انجام میدهند قرار میگیرد.
انتهای پیام/