به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، ماجرا از این قرار است که برخی از مدارس هزینه اضافی به بهانههای مختلف از جمله دریافت کمکهای مردمی، تعمیر شوفاژها و هوشمند سازی مدارس را از دانشآموزان تحویل میگیرند. در این بین مدرسهای واقع در منطقه 14 اقدام به دریافت 325 هزار تومان از هر دانشآموز برای هوشمند سازی این مدرسه کرده است.
مسعود ثقفی سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران درباره این موضوع، گفت: بیش از 95 درصد هزینههای مرتبط با مدارس را دولت پرداخت میکند و بین 3 تا 5 درصد هزینهها از محلهای دیگری که در قانون پیش بینی شده تامین میشود.
وی ادامه داد: یکی از مواردی که در برنامههای آموزش و پرورش پیش بینی شده است از کمکهای مردمی استفاده میشود ولی باید این کمکها به صورت داوطلبانه و اختیاری باشد.
ثقفی با تاکید براینکه مدارس نباید به دلایل مختلف ازجمله ارائه کارنامه، تعمیر شوفاژ مدارس و ... از والدین دانش آموزان هزینهای دریافت کنند، خاطر نشان کرد: در صورتی که مدارس به هر بهانهای از والدین دانشآموزان به صورت غیر داوطلبانه و اجباری هزینهای را دریافت کنند والدین دانشآموزان میتوانند به واحد ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات از راههای مختلف از جمله حضوری، تماس تلفنی، ثبت نام رایانهای و صندوقهای الکترونیکی مستقیم با مدیر کل آموزش و پرورش تهران ارتباط برقرار کنند یا از طریق شماره تلفن 09121540640 با ارسال پیامک مشکلات خود را مطرح کنند.
*حکایت تردد عابران از موانع ترافیکی و عبور از چهار راه ولیعصر (عج) چیست ...!؟چندی پیش مسئولان برای کاهش بار ترافیکی و کاهش سوانح رانندگی اقدام به احداث زیرگذر ولیعصر(عج) کردند. اما ظاهراً این طرح با مخالفت برخی از شهروندان مواجه شده است. زیرا عدهای از شهروندان با وجود اینکه زیرگذر ولیعصر(عج) برای تردد عابران طراحی شده است هنوز با تحمل بسیاری از مشکلات و عبور از موانع ترافیکی حاضر نیستند از زیرگذر ولیعصر(عج) استفاده کنند.
امیدواریم شهروندان و عابران چهارراه ولیعصر(عج) حداقل برای ارتقای سلامت، ایمنی و امنیت خودشان از زیرگذر ولیعصر(عج) برای تردد استفاده کنند.
*ماجرای آلایندههای کارخانههای لبنی مهرآباد جنوبی همچنان ادامه دارد...؟!آلایندههای محیط زیست، آلایندگی هوا، بوی بسیار نامطبوع و ذرات معلق حاصل از کارخانههای لبنی در مهرآباد جنوبی این روزها امان را از اهالی این منطقه بریده و حالا این موضوع به یکی از بزرگترین دغدغههای آنها تبدیل شده است.
چندی پیش مسئولان محیط زیست و شهرداری با تشکیل کارگروهها و نشستهای تخصصی و هماندیشی اقدام به بررسی آلایندگی کارخانههای لبنی مهرآباد جنوبی کردند، اما با وجود پخش چند گزارش از آلایندههای این کارخانهها و اقدامات مختلف مسئولان هنوز شهروندان از بوی نامطبوع، ذرات معلق و آلایندگی کارخانههای لبنی مهرآباد جنوبی رنج میبرند.
بازگیر مدیر اداره محیط زیست شهر تهران با اشاره به اینکه در 3 ماه گذشته بارها این دو مجموعه مورد بازدید و بررسی قرار گرفته است، گفت: در منطقه 18 مشکلاتی در خصوص خروج فاضلاب به خیابانهای اطراف کارخانه های لبنی وجود داشت که با همکاری شهرداری برطرف شد.
وی افزود: شناسایی عوامل آلایندگی کارخانههای لبنی، تعمیر و بهسازی تصفیه خانه یکی از واحدهای آلاینده ، تعمیر فیلتراسیون در بخش شیر خشک، اجرایی شدن برنامه عملیات پسماندهای کارخانههای لبنی از اقداماتی است که در چند ماه گذشته انجام شده است.
بازگیر با اشاره به اینکه برخی از مشکلات به دادگاه معرفی و پرونده قضایی برای آنها تشکیل شده است، تصریح کرد: 3 ماه مهلت برای رفع مشکل آلایندگی به کارخانههای لبنی داده شده است و این طرح در حال حاضر در مرحله پیشرفت فیزیکی 80 درصدی است.
وی خاطر نشان کرد: یکی از واحدهای آلاینده کارخانههای لبنی به خارج از بافت مسکونی انتقال داده خواهد شد و همچنین در تلاشیم با انجام سلسله اقدامات پیرامون کاهش آلایندگی این واحدها هرچه سریعتر مشکلات این منطقه برطرف شود.
انتهای پیام/