میکرو ارگانیسم‌های لاکتیک بهترین تولید کنندگان باکتریوسین‌ها هستند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، متخصصان بیوتکنولوژی روسیه فناوری را طراحی کردند که به تمدید «حیات» سبزیجات و میوه‌های مغازه‌ها کمک می‌کند. 
 
با استفاده از نگه دارنده جدید بیولوژیکی می‌توان مدت اعتبار آن‌ها را افزایش داد. این نگه دارنده جدید بر اساس ارگانیزم‌های لاکتیک - لاکتو باسیل- درست شده است که مانع از فاسد شدن محصولات کشاورزی و حفظ تازگی آن‌ها می‌شود. ماده ساخته شده توسط متخصصان روسیه از نظر قیمت از نوع خارجی ارزان‌تر است. 

متخصصان بهترین نوع میکرو ارگانیزم‌های لاکتیک را انتخاب کرده‌اند که در پژوهش‌های آتی مورد استفاده قرار خواهند گرفت. اکنون آزمایشات روی سیب و گلابی انجام می‌شود. میوه‌ها را در محلول نگه دارنده بیولوژیکی فرو می‌برند و در جریان هوا خشک می‌کنند و بدین ترتیب جوانی و تازگی آن‌ها تمدید می‌شود. 

نگه دارنده جدید بیولوژیکی در مقایسه با نوع خارجی از امتیازات بیشتری برخوردار است. قبل از هر چیز از نظر فعالیت ضد میکروبی و قیمت. بزودی این تکنولوژی به ثبت خواهد رسید.




انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار