سرمربی فولاد خوزستان گفت: به تیم خودم تبریک می‌گویم که مستحق برد بودیم. یک تیم حقیقی می‌تواند از مشکلات سالم بیرون بیاید.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دراگان اسکوچیچ پس از پیروزی 2 بر یک فولاد مقابل پرسپولیس در نشست خبری گفت:شش ماه پر از مشکل را پشت سر گذاشتیم. گل اول هدیه خداوند به تیم ما برای این شش ماه بود.

وی افزود: با مشکلاتی روبه رو بودیم که یادآوری آنها دردناک است.

 وی گفت:بازی خوبی بود و ما در صحنه هایی از بازی بر زمین مسلط بودیم. بعد از آن دو سه موقعیت گل داشتیم که می‌توانستیم در همان نیمه اول بازی را به نفع خودمان تمام کنیم.پرسپولیس هم قابلیت هایی در این بازی از خود نشان داد که فرصت را از ما می گرفت.

وی در مورد اینکه چقدر اشتباه‌های دروازه‌بان پرسپولیس به برد فولاد کمک کرد، گفت: دلایل مختلفی برای این مساله هست یکی اینکه پرسپولیسی‌ها زیر فشار نتایج هفته‌های گذشته هستند

 وی افزود:به هرحال فشار تیم ما نیز بی تاثیر نبود که در وازه‌بان مرتکب اشتباه شد. اما نمی‌توان دلیل قطعی برای آن بیان کرد.

اسکوچیچ در مورد سروش سعیدی  گفت: ما تابع مقررات فدراسیون هستیم. این بازیکن اول منع بازی داشت اما بعد مجوز بازی‌اش صادر شد. گرچه محرومیت او به ما اعلام شده بود.

سرمربی فولاد در مورد تعطیلی 50 روزه لیگ، گفت: امیدوارم از فرصت تعطیلی 50 روزه استفاده کنیم و تیم را یکدست کنیم و تاثیرات تعطیلی را بعد از این 50 روز باید ببینیم. 


برچسب ها: فولاد ، خوزستان ، تهران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار