عبدالحسین فخاری دبیرکل مؤسسه جهانی حلال در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، گفت: مؤسسه جهانی حلال به عنوان یک مؤسسه مستقل و زیرمجموعه سازمان همکاریهای اسلامی وظیفه توسعه و گسترش برند حلال بر اساس استاندارد حلال است.
اقدامات صورت گرفته در طول هشت سال فعالیت این مؤسسه کمک به تدوین استاندارد ملی و بینالمللی حلال در غالب سازمان همکاری اسلامی است.
وی در ادامه به تجارت جهانی حلال اشاره و بیان کرد: حجم بازار غذای حلال تا نزدیک 2 هزار میلیارد دلار میرسد این در حالی است که سهم کشور ما در این زمینه زیر 10 میلیارد دلار است در حالی که ما پتانسیل حداقل 10 درصد بازار جهانی مواد غذایی حلال را داریم.
فخاری اظهار داشت: حل مشکلات تولید و صادرات، تأمین نیاز مالی و سرمایه در گردش باعث افزایش ظرفیت تولیدی کارخانهها و صادرات بیشتر آنها میشود.
دبیرکل مؤسسه جهانی حلال عنوان کرد: با توجه به بازار خوب مواد غذایی حلال، کشورهای دیگر در تلاش برای ورود به این بازار هستند و انگلستان در این زمینه به عنوان قطب تولید مواد غذایی حلال شناخته شده است. استرالیا، نیوزلند و برزیل از دیگر کشورهای موفق در این بازار هستند همچنین کشورهای اسلامی دیگر نیز جهش خوبی در این بازار داشتهاند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: چین به عنوان یکی از کشورهای غیراسلامی هر سال دو نمایشگاه حلال در دو شهر مختلف خود برگزار میکند و از تمام تولیدکنندگان دعوت میشود.
انتهای پیام/