مرکز تحقیقات چای کشور با آزمایشگاههای تخصصی در 5 بخش و 7 ایستگاه تحقیقاتی در کانونهای تولید چای استان فعالیت دارد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت : آقاجانزاده رییس مرکز تحقیقات چای کشور از تدوین دستور العمل کشت و کار چای در 7 فصل خبر داد و گفت : مرکز تحقیقات چای کشور با آزمایشگاههای تخصصی در 5 بخش و 7 ایستگاه تحقیقاتی در کانونهای تولید چای استان فعالیت دارد.

آقاجانزاده افزود: پایین بودن عملکرد در واحد سطح و دانش فنی در کشت چای و بالا بودن هزینه های تولید از چالشهای کشت و صنعت چای است.

قربانی رییس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه قدس گیلان هم در این باره گفت: با اجرای طرح بسیج همگام با کشاورز ، ظرفیت های بسیج در اختیار بخش کشاورزی قرار می گیرد.

قربانی افزود: تدوین اولیه دستور العمل چای در استان انجام شده است.

وی به فرسوده بودن کارخانه های چای سازی در استان اشاره کرد و گفت : این موضوع موجب می شود حدود 40 درصد محصول به ضایعات تبدیل می شود که با بهره گیری از تکنولوژی های جدید می توان این صنعت را اقتصادی کرد.

در پایان این همایش از دستور العمل راهنمای کشت و کار برنج رونمایی شد و از 25 نفر از محققین سازمان تحقیقات برنج کشور و تدوینگران دستور العمل کشت و کار برنج و چای تقدیر شد.

انتهای پیام/ب


برچسب ها: کشت ، کار ، چای ، گیلان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.