به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، پیشنهاد می شود هفته ای دو تا سه بار در هفته بعد از وعده شام یک فنجان جوشانده پرتقال بنوشید.
روش تهیه: آب دو عدد پرتقال را بگیرید و یک فنجان آب جوش و نصف قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید و 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید و به صورت ولرم میل کنید.
جوشاندهی رزماری ساقه و برگهای گیاه رزماری تقویت کنندهاند. زمانی که احساس خستگی زیادی میکنید این گیاه به شما کمک میکند تا خستگیهایتان را به دست باد بسپارید.
روش تهیه
30 گرم ساقهی رزماری را در یک لیتر آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بجوشد. محلول را صاف کنید و به مدت یک ماه، قبل از غذا یک فنجان بنوشید، یعنی روزی 3 فنجان. باید بدانید که گیاه رزماری مشکلات گوارشی را نیز برطرف میکند.
توجه داشته باشید که این گیاه برای افرادی که سابقه بیماری صرع یا غش داشته دارند و همچنین برای زنان باردار و کودکان توصیه نمیشود.
چای سبز با نعنا برگهای چای سبز حاوی کافئین و ویتامینهای A، C و E میباشند. زمانی که احساس خستگی میکنید بدون معطلی به سراغ چای سبز بروید.
روش تهیه
یک قاشق چایخوری چای سبز را در یک فنجان آب جوش بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. چای را صاف کنید و مقداری نعنا به آن اضافه کنید. این کار باعث میشود که خواص تقویتکنندگی چای سبز بیشتر شود. روزانه قبل از ساعت 5 بعد از ظهر 2 تا 3 فنجان چای سبز بنوشید.
توجه داشته باشید که زنان باردار و کودکان باید مصرف چای سبز را محدود کنند. اگر دچار کم خونی هستید بیش از 4 فنجان در روز از این چای ننوشید. باید بدانید که چای سبز خواص ضدپیری دارد و به هضم بهتر غذا کمک میکند.