مهمین عیوض زاده، روان شناس در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: پیشرفت فن آوری، تاثیرات زیادی را در جوانان به خصوص دختران گذاشته است و دسترسی آنها به انواع مختلف رسانهها به هیچ عنان قابل مقایسه با گذشته نیست.
وی ادامه داد: طبق تحقیقاتی که انجام شده، تقریبا جوانان در غرب، سی و هشت ساعت از رسانه استفاده میکنند.
وی با اشاره به اینکه اینترنت با تمام آثار مثبتی که دارد، دنیایی خطرناک از ناشناختهها است و گاهی تبهکاران را وارد حریم خانه میکند، افزود: ورود به اینترنت امکان بروز رفتارهایی را به دختران میدهد که در دنیای واقعی آنها جایی ندارد.
عیوض زاده اظهار داشت: نوجوانانی که با والدین رابطه مستقیمی دارند و والدین نحوهی استفاده مثبت از اینترنت را آموزش میدهند، کتمر دچار انحرافات روحی و روانی میشوند.
وی ادامه داد: بعضی از کارشناسان معتقدند که 80 درصد استفاده اینترنت در بین جوانان دنیا، از جمله ایران در سایتهای غیر اخلاقی است.
وی تاکید کرد: خانواده نقش زیادی در هدایت جوانان به خصوص دختران با خطرات جسمانی، رفتاری، اخلاقی و سوء استفادههای غیر ضروری از اینترنت و موبایل اهمیت زیادی دارد.
عیوض زاده خاطرنشان کرد: مدیریت والدین و برقراری قانونهای صحیح و منصفانه در منزل و برقراری قانونهای صحیح و منصفانه در منزل و فراهم کردن زمینههای سالم برای گذراندن دورهی نوجوانی فرزندان، مانند ثبت نام در رشتههای ورزشی، هنری و مذهبی میتواند در جدا کردن فرزندان از اینترنت سهم زیادی داشته باشند.
انتهای پیام/