سیاره 55-Cancri-e تقریبا دو برابر زمین حجم و 8 برابر سنگین تر زمین است که هر 18 ساعت یکبار به دور سیاره ی مادر خود می چرخد و دمای سمت روز آن به 1700 درجه سانتی گراد می رسد.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، برای نخستین بار گروهی از ستاره شناسان، عبور یک سیاره ی بزرگ شبیه زمین را از مقابل ستاره ی مادرش، با استفاده از تلسکوپ های زمینی اندازه گیری کردند.


عبور سیاره فراخورشیدی 55-کنسری-ایی سطحی ترین شناسایی از زمین است و موفقیت در بسیاری از سیارات فراخورشیدی کوچک باعث پیشرفت محققان در این پروژه شده است و این خود زمینه ساز اکتشافات بعدی خواهد بود.

تیم بین المللی این پروژه با استفاده از تلسکوپ 2.5 متری شمال اروپا، در جزیره ی پالما توانستند به این موفقیت دست یابند و خاموشی 0.05 درصدی نور ستاره ی مادر را در مدت 2 ساعت رصد کردند.

بنا بر این گزارش این منظومه ی خورشیدی در فاصله ی 40 سال نوری از ما قرار دارد که با چشم برهنه نیز قابل رویت است.

به گفته ی دانشمندان، این دستاورد کمک بزرگی برای داده گیری های آینده در پروزه های تس و افلاطون خواهد بود.

طبق اعلام سازمان فضایی ناسا ماموریت تس برای سال 2017 و ماموریت افلاطون (پلاتو) برای پرتاب در سال 2024 برنامه ریزی شده است. تس و پلاتو بر روی رصد سیارات فراخورشیدی تمرکز خواهند داشت.

سیاره ی 55-Cancri-e تقریبا دو برابر زمین حجم و 8 برابر سنگین تر زمین است که هر 18 ساعت یکبار به دور سیاره ی مادر خود می چرخد و دمای سمت روز آن به 1700 درجه سانتی گراد می رسد.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار