براساس این گزارش محققان افزودند: رواج استفاده از این غذاها به صورت ۳ بار و یا بیشتر از آن میان افراد مورد مطالعه تا ۳۹ درصد با افزایش خطرابتلا به آسم شدید در نوجوانان و نیز تا ۲۷ درصد با افزایش خطر ابتلا به آن در کودکان همراه بوده است که در این میان مصرف این غذاها به طور کلی با افزایش احتمال وقوع رینیت آلرژیک و اگزما نیز همراه بوده است.
از طرفی نتایج دیگر این مطالعه افزود: برخلاف استفاده از فستفودها مصرف زیاد میوه در گروه مورد مطالعه با کاهش شدت وقوع این علائم بین ۱۱ تا ۱۴ درصد میان نوجوانان و کودکان همراه بوده است.
به گفته محققان توضیحات قابل قبولی برای این یافتهها وجود دارد چرا که فستفودها دارای سطوح بالایی از اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند که سیستم ایمنی بدن را تحت تأثیراتمنفی قرار میدهند و این در حالیست که میوهها سرشار از آنتیاکسیدانها و دیگر ترکیبات مفید غنی برای بدن هستند.