"دنیس راس" یک روز پس از تمدید گفتگوها مدعی شد: آمریکا در جریان این گفتگوها انعطاف پذیری از خود نشان داده است که از جمله آن تمایل برای عقب نشینی از خواسته ها درباره تاسیسات آب سنگین اراک بود.
مشاور سابق اوباما که اخیرا در موسسه واشنگتن برای خاور نزدیک کار می کند نقشی رسمی در گفتگوها ندارد.
وی گفت: ایران برنامه های سانتریفیوژ خود برای غنی سازی اورانیوم را به سطحی که اعضای پنج به علاوه یک امیدوارند،باز نخواهد گرداند و از خواسته های خود برای رفع فوری تحریم ها برای رسیدن به راه حل جامع عدول نخواهد کرد.
مشاور سابق اوباما گفت: جان کری وزیر خارجه آمریکا در گزارش خود به کنگره درباره این گفتگوها باید نمایندگان را قانع کند که پیشرفت حاصل شد و فرصت منطقی برای رسیدن به توافق معقول تا پایان هفت ماه وجود دارد.
"دنیس راس" در کنفرانس فدراسیون یهودیان آمریکای شمالی افزود: ظاهرا آمریکاییها می خواستند از خواسته های خود درباره تاسیسات اراک عقب نشینی کنند و در عوض پیشنهاد کردند آمریکا آماده است به ایران اجازه دهد تاسیسات اصلاح شده اراک را حفظ کند.
"راس" گفت: کنگره نقش سازنده ای در ماههای اخیر دارد و نمایندگان ممکن است با دولت اوباما کار کنند تا به ایرانی ها فشار آورند.
"دنیس راس" با اشاره به موضع سخت تر جمهوریخواهان گفت: جمهوریخواهان در کنگره نیاز به توضیح جان کری دارند تا دلیل ادامه مذاکره را بدانند.
وی با پایین دانستن احتمال اقدام نظامی مدعی شد: مذاکره کنندگان باید برای ایران روشن سازند که تاوان سختی را در صورت نرسیدن به توافق خواهند پرداخت. ما می خواهیم آنها بدانند که شکست دیپلماسی درباره موضوع هسته ای موجب می شود که آنها ضرر کنند.
انتهای پیام./