به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، تهران پایتخت دویست ساله ایران تاحدودی در حفظ خاطرههای شهری موفق بوده است،ضمن اینکه تنوع آن هم نشان از مرکز کشوری با تنوع فرهنگی را دارد و هم کشوری با فراز و نشیبهای بسیار این دویست ساله، چنان که با ترددی گذرا نیز میتوان زبانهای چند و گویشهای متعددی را شنید و از سلوک و پوشش شهروندان، تنوع ذائقههای فرهنگی ایشان را بازیافت؛ گویی هنوز برخی مشرب مشیرالدوله را دارند، برخی به سخن تقیزاده باور و برخی دیگر در پی مرحوم نوری نگران سنت هستند. یک فریم از هر گوشه این شهر گواه این تنوع است.
در این بین، شهرداری تهران اکنون عمدهترین سازمان بوروکراتیک فعال در عرصه فرهنگی تهران است که نقش آن حتی با سازمانهایی چون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز قابل مقایسه نیست. هزاران برنامه فرهنگی و اجتماعی از جشنوارههای متعدد گرفته تا فعالیتهای گوناگون هنری و هزاران فضای فرهنگی همچون فرهنگسراها برخی از دلایلی است که اهمیت شهرداری تهران در سیاستگذاری فرهنگی شهر را نشان میدهد.
ازاینرو،مرکزمطالعات وبرنامه ریزی شهرتهران برآن شدتاپژوهشی راتحت عنوان"بایسته های سیاستگذاری فرهنگی درارتباط باشهرتهران"رامنتشرکند
این کتاب-دانش شهر- در پی تأملی بر سیاستهای شهری در ارتباط با سبک زندگی شهروندان است. در میان وجوه مختلف سبک زندگی، آن وجوهی که در ارتباط با برنامههای فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران قرار میگیرد، مدنظر است.
همچنین این طرح بر تفریق میان مناطق مبتنی است؛ بدان معنا که رویکرد شهرداری در مناطق مختلف 22 گانه تهران و همچنین در ارتباط با نسلها و زنان و مردان، چگونه باید تنوع پذیرد.
علاقمندان میتوانندجهت تهیه و دانلود رایگان این کتاب به پرتال مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرتهران مراجعه نمایند.
انتهای پیام/