ندیمی گفت: در سال جاری با وجود اینکه شاهد افزایش قیمت برگ سبز چای بودیم اما متأسفانه چای قیمت خشک تحت تأثیر دو عامل مهم خشک‌سالی و فن‌آوری چای سنواتی قرار گرفته است.

ابوذر ندیمی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: توزیع چای سنواتی آن هم به صورت گسترده و مخلوط با چای خارجی از سوی صادرکنندگان باعث ثبات قیمت چای خشک در دو سال اخیر شده است.
 
وی در ادامه افزود: متأسفانه چای فرآوری شده نباید دو بار مصرف شود و باید در مصارف صنعتی به کار گرفته شود که متأسفانه دلالان از این راه به پول‌های کلان رسیده‌اند.
 
ندیمی با اشاره به در دستورکار قرار گرفتن افزایش قیمت نان و آرد از سوی دولت تصریح کرد: با توجه به قانون هدفمندی یارانه‌های دولت باید این افزایش قیمت را لحاظ کند اما با توجه به سیاست‌های کاهش تورمی دولت باید با این مسئله کارشناسی برخورد شود تا ما فشار کم‌تری به اقشار مختلف جامعه خصوصا قشر کم‌درآمد باشیم.
 
وی در پایان یادآور شد: اگر قیمت نان قرار است افزایش یابد، باید کیفیت آن نیز بهبود پیدا کند.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: چای ، قمیت ، تولید ، رشد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار