به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، دکتر علی رافع عضو هیأت علمی گروه نانو فناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و
صنایع غذایی، اظهار کرد: اين نوشيدني معجوني از گياهان دارويي بوده و از
فوايد غذایی دارويي بسياري برخوردار است؛ این نوشیدنی که از گیاهان دارویی
مانند دارچین، زنجبیل، میخک، سنبلالطیب و مواد دیگری از این قبیل تولید
شده به دليل داشتن مقادير زياد کربوهيدراتهاي طبيعي (نظير گلوکز و
فروکتوز)، ويتامينها و ترکيبات مفيد آثار سلامت بخشی زیادی برای بدن دارد.
عضو
هیأت علمی گروه نانو فناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ادامه
داد: همچنین در توليد اين نوشيدني به جاي استفاده از شکر و يا شيرين
کننده هاي مصنوعی از عسل استفاده شده که در نتیجه محصول نهايي ارزش
تغذيهاي بيشتري در مقايسه با نوشيدنيهاي متداول صنعتي دارد.
رافع
با یادآوری اثرات سلامتبخش این نوشیدنی که بر مبنای حدیث وارده از امام
رضا (ع) تولید شده گفت: با توجه به نیاز جامعه امروز تغییرات جزئی در
فرمولاسیون آن داده شده که میتواند برای بيماريهايی از قبیل عوارض مفصلي،
اختلالات عصبي - مغزي، ناراحتيهاي گوارشي و کبدی و اختلالات حافظه بسیار
مفید باشد؛ علاوه بر این نوشیدن آن بعد از غذا به هضم کمک کرده و به لحاظ
دارا بودن اجزای موثره زعفران، سبب ایجاد احساس نشاط و شادابی در مصرف
کننده نیز میشود.
استادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خاطرنشان
کرد: مصرف این نوشیدنی بعد از غذا میتواند جایگزین مناسبی برای نوشابههای
گازدار بوده و از ضررهای بسیار زیادی که مصرف این قبیل فرآوردهها به
همراه دارد پیشگیری کند.
رافع با اشاره به تولید نمونه آزمایشگاهی
این نوشیدنی خاطرنشان کرد: با توجه به غلظت بالای نمونه تولید شده
مصرفکننده باید آن را به نسبت 1 به 3 با آب رقیق کند.