مریم حاج امام قلی، متخصص خون در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گلبولهای قرمز و یا مقدار هموگلوبین موجود در خون کاهش یافته و تبادل اکسیژن و دی اکسید کربن بین خون و سلولها دچار اختلال میشود و همچنین
کم خونی ناشی از فقر آهن یکی از مهمترین نوع کم خونی تغذیهای در دختران و زنان محسوب میشود.
وی افزود: رنگ پریدگی، خستگی زودرس، بی تفاوتی، سرگیجه و گود شدن روی ناخن از علائم کم خونی و فقر آهن است.
برای درمان بیماری کم خونی، مصرف گوشت قرمز، گوشت سفید، سبزیجات سبز تیره برای درمان کافی نیست و باید از عوامل افزایش دهندهی جذب آهن مانند ویتامین C که در میوهها و غلات به وفور یافت میشود نیز استفاده کرد.
انتهای پیام/