کرفس حاوی گروه‌های متعددی از مواد ضد سرطان است که از پیشرفت سلول‌های سرطانی در بدن و به وجود آمدن توده‌های بدخیم و غده‌های سرطانی پیشگیری می‌کند.

عماد معصومی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کرفس سبزی مفید و پرخاصیت است که مصرف آن خطر بیماری‌های زیادی را کاهش می‌دهد.
وی افزود: املاح و ویتامین‌های موجود در کرفس، از نظر کمیت و کیفیت به صورتی تنظیم شده که نظیر آن را نمی‌توان در غذاهای دیگر مشاهده کرد.

معصومی تأکید کرد: کرفس حاوی گروه‌های متعددی از مواد ضد سرطان است که از پیشرفت سلول‌های سرطانی در بدن و به وجود آمدن توده‌های بدخیم و غده‌های سرطانی پیشگیری می‌کند.

وی با اشاره به اینکه آب کرفس از بروز سلول‌های سرطانی تا حد بسیار زیادی پیشگیری می‌کند، یادآور شد: اسید فونولیک موجود در کرفس و آب آن، تأثیر و عمل نوعی هورمون را که در رشد و نمو تومورهای سرطانی و ابتلا به سرطان نقش دارد، خنثی می‌کند.

معصومی خاطرنشان کرد: آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کرفس نیز خطر آسیب‌ سلول‌ها را برطرف کرده و از این طریق از بروز سلول‌های سرطانی پیشگیری می‌کند.


انتهای پیام/
برچسب ها: کرفس ، سرطان ، هورمون ، تومور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار