یک کارشناس گفت: گلبول های خون عمر مفید دارند و اگر سرعت تولید گلبول ها از سرعت مرگ آنها بیشتر شود، فرد دچار غلظت خون می شود که این امر در مردان شایع تر است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛مریم شیرمستی زیاده روی در مصرف غذاهای با طبع گرم را زمینه ساز غلظت خون عنوان کرد.

به گفته این مصرف انواع گوشت، دل، جگر، کباب، کله پاچه، عدسی باعث غلظت خون شود.

شیرمستی به افرادی که غلظت خون دارند توصیه کرد از مصرف غذاهای پرادویه خودداری کنند.

وی با بیان اینکه غذاهای با طبع سرد می تواند در کاهش غلظت خون موثر باشد، تصریح کرد: عرق کاسنی، انار، رب انار و زرشک تازه از جمله این خوراکی هاهستند.

شیرمستی افزود: بهتر است زرشک تازه به صورت دم نوش مصرف شود و دم نوش چای سبز و چای ترش هم می تواند به کاهش غلظت خون کمک کند.

این کارشناس تغذیه یادآوری کرد: مصرف خاکشیر، شربت آبلیمو و عسل و همچنین نوشیدن آب فراوان هم می تواند به کاهش غلظت خون کمک کند.

وی حجامت و خون دادن را نیز در کاهش غلظت خون موثر دانست و تاکید کرد: در کنار همه این موارد تحرک و فعالیت بدنی مناسب هم برای کاهش غلظت خون مفید است.

شیرمستی به افراد توصیه کرد: غلظت خون را جدی بگیرند، زیرا ممکن است فشار خون را در پی داشته باشد.


انتهای پیام/ش/ن
برچسب ها: کرمانشاه ، مصرف ، طبع ، خون ، قم ، قزوین ، شیراز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.