به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، این سیبزمینی به گونهای مهندسی شده که حاوی مواد سرطانزای کمتری باشد. این مواد هنگام سرخکردن سیبزمینی معمولی ظاهر میشوند.
بررسی ها نشان می دهند دانشمندان با ساخت نوعی سیب زمینی توانستند مضرات سیب زمینی سرخ کرده را کاهش دهند و چیپس هایی با طعم و نوع متفاوت تری روانه بازار کنند.
گفتنی است، این سیب زمینی از کالری کمتری نسبت به سایر سیب زمینی های معمولی برخوردار است و می تواند نوعی غذای رژیمی نیز محسوب شود. دانشمندان امیدوارند تا با ساخت سایر مواد غذایی نسز بتوانند تغییر و تحولی اساسی در صنعت تغذیه به وجود آورند.
انتهای پیام/