به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران حسن کاظمی با بیان اینکه بومی سازی صنعتی سازی نیازمند فراهم شدن زیرساخت های آن است، گفت: با هماهنگی که بین اجزای مختلف صنعت ساختمان اتفاق می افتد و با حذف فعالیت های جزیره ای نهادهای مربوطه می توان صنعتی سازی را بومی سازی کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: برای توسعه صنعتی سازی در کشور سازندگان مسکن و ساختمان نیاز به مشوق هایی دارند که آنها را ترغیب به صنعتی سازی و حذف ساخت و سازهای سنتی کند.
نائب رییس سازمان نظام مهندسی تهران با بیان اینکه بالا رفتن عمر ساختمان ها در کشور به اقتصاد مقاومتی در کشور کمک می کند، گفت: هزینه هایی که هر ساله در بافت شهرها در پروژه های شهری پرداخت می شود نسبت به پروژه های عمرانی کشور بالا است و اگر بتوانیم عمر ساختمان ها را بالا ببریم سالانه صرفه جویی قابل توجهی را می توانیم شاهد باشیم.
کاظمی با اظهار تاسف از اینکه در ساختمان های تهران با متراژ زیر هزار متر تنها یک مهندس ناظر وجود دارد، گفت: بسیار اسف بار است که در مرکز کشور، تهران ساختمان های زیر هزار متر چهار ناظر ندارند و تک ناظر هستند و متاسفانه ساختمان های زیر دو هزار متر مجری ندارند و با این کار بهره برداران را محروم از خدمات مهندسی می کنند.
کاظمی در ادامه افزود: صدور شناسنامه فنی ملکی ساختمان تنها به دست یک مجموعه و سازمان نیست، بلکه هر کس در حوزه کاری خود باید در این فرآیند با تعامل و نزدیکی که برقرار می شود، خروجی با کیفیتی ارائه دهد.
کاظمی با اشاره به اینکه سازمان های نظام مهندسی به تنهایی قدرت بازدارندگی ندارند، گفت: نظامات مهندسی در بروز تخلفات در صنعت ساخت و ساز تنها به شهرداری ها گزارش می دهند و شهرداری ها با قدرت بازدارندگی خود می توانند اعمال نظر کنند و مانع از گسترش بی کیفیتی در ساخت و ساز کشور باشند.
انتهای پیام/