دانشمندان و مهندسان «مرکز فناوری محصولات Nestle» در یورک انگلستان از شکلات تلخ با نقطه ذوب بالا برای ساخت یک قوری شکلاتی استفاده کرده‌اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،به نقل از ایسنا، آن‌ها از شکلات برای ساخت لایه‌های ضخیم در داخل یک قالب سیلیکونی بهره بردند و قوری نهایی دارای بدنه‌ای بزرگ و درب است.

 

این قوری در یکی از برنامه‌های یک شبکه تلویزیونی معروف در انگلستان آزمایش شد و ذوب نشد. مجریان این برنامه با استفاده از قوری جدید ظرف دو دقیقه چای درست کردند که دارای محتوای کاکائویی اندکی بود.

 

تیمی از مبتکران شرکت سازنده پس از شش هفته مطالعه و استفاده از معادلات ریاضی موفق به ساخت این قوری ظرف دو ساعت شدند.

 

2017

 

کلیدواژه ها
نمایش نظرات
نظر متنی


نام کامل:
ایمیل:
نظر شما:



ارسال
نظر صوتی
احتیاج به راهنمائی دارید؟


نام کامل:
ایمیل:
نظر شما:
ذخیره صدا ذخیره تصویر
01:00



برچسب ها: طراحی ، ساخت ، شکلاتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.