به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، بسیاری از صفات جسمی و روحی کودک وراثتی می باشد اما استفاده بعضی از میوه ها ، سبزی ها و غذاها می تواند در بعضی از صفات کودک اثر گذارد .
رنگ پوست نوزاد ، بهترین معرف کبد و غدد داخلی مادر است .
بنابراین برای این که فرزندانتان رنگ و روی خوبی داشته باشد و کبدش هم سلامت باشد به سراغ دوستان کبد بروید بهترین دوست کبد ، روغن زیتون است .
غیر از روغن زیتون ، روغن ماهی ، کره ، روغن های نباتی ، خیار ، کاهو ، کاسنی ، هویج زرشک ، عناب و نعنای دم کرده برای خوش آب و رنگ شدن نوزاد فوق العاده موثر است .
خوردن میوه و سبزی هایی که ویتامین ث دارند در رنگ طفل موثر است و آنان را زیبا می کند .
رنگ خفه و تیره
خوردن غذاهای مانده و فاسد ، مخصوصا گوشتی که تولید مسمومیت می نماید ، رنگ نوزاد را تیره و مایل به زرد می کند .
پر خوری و علاقه به خوردن غذاهای یکنواخت رنگ کودک را تیره و خفه و مایل به زردی می نماید .
استنشاق دود زغال ، سیگار کشیدن و حتی در اتاقهای پر جمعیت نیز در تیرگی رنگ نوزاد دخالت دارد .
رنگ مو
1)برای آن که نوزاد موی مشکی داشته باشد :
برای مشکی شدن موی سر نوزاد ویتامین د لازم است .
بنابراین استفاده از حرارت آفتاب در حد متعادل و خوراکی های که ویتامین های آن را دارند می تواند در مشکی شدن موی اثر بگذارد و نیز استفاده از غذاهایی که دارای مواد گوگردی هستند .
خوشبختانه گوگرد در اغلب غذاها مخصوصا پیاز ، سفیده تخم مرغ ، کلم ، خیار ، ترب به مقدار کافی موجود است ، افراط در خوردن شنبلیله نیز مو را مشکی می کند .
1) برای خرمایی شدن موی نوزاد :
وقتی مادر ویتامین به قدر زیاد داشته باشد و از ویتامین آ به مقدار زیاد استفاده کند موی نوزادش خرمایی می شود .
خوردن روغن ماهی هنگام حاملگی به این موضوع کمک می کند .
3)برای این که نوزاد سرخ مو شود :
وقتی آفتاب به سر و بدن مادر نرسد و مصرف ویتامین ها علی الخصوص ویتامین د کم باشد موی نوزاد سرخ خواهد شد پوست این اطفال چربی کمتری دارد .
2) بور شدن موی سر نوزاد :
وقتی به علل زیر ویتامین د به جنین نرسد موی او بور می شود
- مادر زیاد استحمام نماید
- مادر به قدر کافی از نور آفتاب استفاده نکند.
منبع: طب نیوز