برخی از گیاهان و سبزیجات خاصیت‌ هضم کنندگی دارند اما گیاه "شوید" در کنار هضم کنندگی غذاها، مانع از اسپاسم روده‌ای می‌شود.

مجتبی ملک متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برخی افراد از سبزی شوید در ترکیب غذاهای هضم کننده استفاده می‌کنند.

وی افزود: دانه‌های شوید روی عضلات روده‌ای اثر می‌گذارند و مانع از اسپاسم روده‌ای می‌شود.
همچنین این گیاه حاوی مقداری پتاسیم است که باعث تحریک عملکرد دفع می‌گردد.

البته لازم به ذکر است: از جوشانده شوید روزانه بیش از 3 بار مصرف نشود چرا که شوید خاصیت مدری بالایی دارد و مصرف بیش از حد جوشانده موجب عوارض ناگواری در افراد می‌شود.

وی افزود: مصرف چند دانه شوید می تواند در برطرف کردن حالت تهوع در افراد موثر واقع شود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار