کار‌شناسان هشدار می‌دهند مصرف برخی از خوراکی‌های شورمزه می‌تواند به شدت باعث بالا رفتن فشار خون در افراد شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کار‌شناسان از جمله خوراکی‌های شور، چیپس و نان را نام می‌برند که می‌توانند به طور ناگهانی باعث بالا رفتن فشار خون در افراد شوند. 

گفتنی است، با وجود خوردن خوراکی‌هایی حاوی پتاسیم مانند اسفناج، ماست و موز کار‌شناسان همچنان اعتقاد دارند داستن یک رژیم غذایی کم نمک بهترین گزینه برای کنترل فشار خون در افراد بزرگسال است. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، بر اساس توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی میزان نمک مجاز برای مصرف روزانه در افراد باید کمتر از ۵ گرم باشد اما افراد در کشورهای مختلف بسیار بیشتر و بالای ۹ گرم در روز نمک مصرف می‌کنند. 

مصرف بیش از حد نمک می‌تواند باعث ابتلای افراد به فشارخون و سایر بیماری‌های مزمن غیر واگیر و حتی ابتلا به سرطان و چاقی به دلیل جذب مایعات در بدن شود. 

کار‌شناسان مصرف نمک در حد استاندارد را برای حفظ سلامت بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری می‌دانند.                                    



انتهای پیام/          
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار