13 میلیون و 764 هزار قطعه طیور گوشتی در نیمه نخست امسال در کشتارگاههای صنعتی طیور تحت نظارت بهداشتی و شرعی ذبح شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت : مدیرکل دامپزشکی گیلان استحصال گوشت مرغ در کشتارگاههای استان را در این مدت 24 هزار و 494 تن و میزان ضبط فرآورده های غیر قابل مصرف را257 تن اعلام کرد.

سهراب عاقبتی استان گیلان را یکی از قطب های مهم تولید مرغ گوشتی در کشور اعلام کرد و افزود: میزان تولید روزانه این استان 200 تا 220 تن بوده که حدود 30 درصد آن به استانهای همجوار صادر می شود .

درحال حاضر7 واحد کشتارگاه صنعتی طیور با ظرفیت 18هزار قطعه در هر ساعت در استان فعالیت می کند.

انتهای پیام/ا


برچسب ها: تولید ، مرغ ، گیلان ، رشت ، ساری ، زنجان ، مشهد ، قم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.