علی عزیزی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: توصیه میشود گوشت پرندگان به دلیل آنکه کلسترول چربی و اسید اوریک کمتری نسبت به گوشت حیوانات دارد بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزود: گوشت پرندگان مانند بوقلمون، کبوتر، مرغ، بلدرچین به دلیل آنکه کلسترول و چربی کمتری دارند برای قلب انسان مفید است.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه تفاوت زیادی میان گوشت پرندگان وجود ندارد، گفت: چربی کمتر این نوع گوشتها سبب سلامت قلب انسان می شود.
انتهای پیام/