تومورهای بدون درد، علامتی برای جلوگیری از یک بیماری بسیار جدی هستند که بنا بر هشدار سازمان جهانی بهداشت، آنها را باید جدی گرفت.

رامین زجاجی متخصص گوش و حلق و بینی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: غدد بزاقی به دو دسته کوچک و بزرگ تقسیم‌بندی می‌شود.

وی افزود: غدد بزاقی بزرگ در حالت کلی سه جفت دارند که دو تا از آنها پاراکید، دو تا زیرزبانی و دو تا هم تحت فکی است.

زجاجی اذعان داشت: تومورها معمولا به صورت بزرگی و همراه با تورم در ناحیه گردن خود را نشان می‌دهند. نکته مهم هشدار سازمان جهانی بهداشت در مورد نحوه برخورد با مشاهده یک تومور در قسمت‌های مختلف بدن است چرا که تومورها در مراحل اولیه بدون درد و علامت هستند و به تدریج فرد را دچار مشکل می‌کنند، بنابراین باید آنها را جدی گرفت.

این متخصص گوش و حلق و بینی در مورد علامت کلی تومورهای زبانی گفت: هر تومور معمولا سه علامت دارد. اول زخمی که بهبود نمی‌یابد، دوم وجود توده و سوم تغییرات صدا است. در مورد تومورهای غدد بزاقی باید گفت که وجود توده، درد، اختلالات در ترشح بزاق و گاهی بزرگ شدن تا جایی که موجب فلج عصب صورت می‌شود از علائم آن است.

این متخصص گوش و حلق و بینی در پایان گفت: اگر پزشک تشخیص تومور را داد باید آن تومور برداشته شود و بسته به نوع نسج تومور رادیوتراپی هم انجام می‌شود.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار