به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، با توجه به مقاله ای که در ژورنال تحقیقات کلینیکی چاپ شده است ماده کپسایسین موجود در فلفل قرمز رشد تومور در روده بزرگ را کاهش می دهد.
بررسی ها نشان می دهند، طی تحقیقاتی که بر روی موش ها انجام شده است با اضافه کردن این ادویه به غذایشان، گیرنده های درد به طور محسوسی کاهش پیدا کرده اند.
گفتنی است؛ محققان در این مطالعه متوجه شدند که رشد تومور با فعال کردن TRV1 در بدن کم می شود و این امر به واسطه خوردن فلفل قرمز ایجاد می شود.
نتایج مطالعات نشان می دهند افرادی که سابقه بیماری های گوارشی دارند نباید از استفاده از این ادویه در غذاهایشان غافل شوند.
انتهای پیام/