جشنواره و مسابقه غذاهای محلی گیلانی به مناسبت روز جهانی غذا در رودسر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، دبیر این جشنواره گفت: توسعه ، ترویج و نهادینه کردن فرهنگ استفاده از غذای سالم و آشنایی بیشتر مردم به ویژه نسل جوان با مواد غذایی طبیعی از اهداف این جشنواره بود.

نسیبه شریعتی مقدم افزود: حدود 30 نفر شرکت کننده از شهرهای شرق گیلان و فومن در این جشنواره رقابتی انواع غذاهای محلی استان نظیر میرزاقاسمی ، مرغ شکم پر ، انواع نان و چاشنی های بومی را عرضه کردند.

وی خاطرنشان کرد: در پایان ضمن اجرای چند برنامه فرهنگی هنری ، از بین شرکت کننده ، بر اساس کیفیت غذا و نوع تزیین ، به هشت نفر برتر جوایز نقدی داده شد .

انتهای پیام /ش/ن



برچسب ها: گیلان ، جشنواره ، غذاهای ، محلی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.