به
گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، دبیر این جشنواره گفت: توسعه ، ترویج و نهادینه
کردن فرهنگ استفاده از غذای سالم و آشنایی بیشتر مردم به ویژه نسل جوان با
مواد غذایی طبیعی از اهداف این جشنواره بود.
نسیبه
شریعتی مقدم افزود: حدود 30 نفر شرکت کننده از شهرهای شرق گیلان و فومن
در این جشنواره رقابتی انواع غذاهای محلی استان نظیر میرزاقاسمی ، مرغ شکم پر ، انواع
نان و چاشنی های بومی را عرضه کردند.
وی خاطرنشان کرد: در پایان ضمن اجرای چند برنامه فرهنگی هنری ، از بین شرکت کننده ، بر اساس کیفیت غذا و نوع تزیین ، به
هشت نفر برتر جوایز نقدی داده شد .
انتهای پیام /ش/ن