به گزارش
حوزه دولت باشگاه خبرنگاران؛ حجتالاسلاموالمسلمین شهیدی در سالن سیدالشهدا (ع) استانداری همدان در نشست خبری با رسانهها گفت: مدتها بود که به دعوت نمایندگان محترم شهر همدان در مجلس شورای اسلامی قصد سفر به شهر همدان و دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران همدان را داشتم و امروز خوشحالم که این فرصت پیدا شد که در سفر یکروزه با ایثارگران این شهر دیدار کنم.
معاون رییسجمهور در تشریح برنامههای سفر خود تصریح کرد: امروز صبح به گلزار شهدای همدان رفتیم و پیشرفت ساماندهی گلزار شهدا را مشاهده کردیم و خوشبختانه باغ بهشت بهخوبی مناسبسازی شده است. سپس به مجتمع فرهنگی، ورزشی و توانبخشی شاهد همدان رفتیم که ما این مجتمعها را در مراکز 16 استان داریم و مجتمع همدان از بهترین مجتمعهای توانبخشی به شمار میرود که امکانات خوب و پیشرفت قابلملاحظهای داشت.
نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران برنامهریزی شده بود و دیدار بسیار خوبی انجام شد و گزارشی در مورد فعالیتهای صورت گرفته در بنیاد به این عزیزان داده شد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: صبح امروز با دو خانواده عزیز جانباز و آزاده و پیش از این نشست نیز با دو خانواده دیگر دیدار کردم و حضور در نشست شورای اداری بنیاد استان همدان از دیگر برنامههای این سفر بود ضمن اینکه در جشن آغاز سال تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر شرکت کرده و دیداری با امامجمعه و نماینده ولیفقیه در همدان داشتم. حضور در یادواره سردار شهید علی چیتسازیان و گرامیداشت یاد و خاطره 100 شهید اطلاعات عملیات لشکر 32 انصارالحسین (ع) از دیگر برنامه امروز بود.
معاون رییسجمهور در پاسخ به این سؤال که دولت تدبیر وامید چه برنامههایی برای ایثارگران دارد گفت: دولت تدبیر وامید حمایت خوبی از جامعه ایثارگری داشته و نمونه بارز آن قانون جامع ایثارگران بود که در این دولت رییسجمهور اعلام کرد که این قانون باید اجرایی شود و با دستور اکید رییسجمهور این قانون تا پایان سال 93 بهطور کامل اجرا میشود علیرغم اینکه اجرای بخشهایی از این قانون بسیار پرهزینه است. نمونه دیگر دیدارهایی است که مرتب و مدون با خانواده معظم شهدا و ایثارگران صورت میگیرد و نیز پرداخت معوقات جامعه ایثارگری که همگی این نمونهها بیانگر این است که این دولت توجه ویژه و خاصی به جامعه ایثارگری کشور دارد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پاسخ به سؤال خبرنگاری در مورد بانک جامع اطلاعات ایثارگران گفت: جامعه ایثارگری 3 میلیون و 300 هزار نفر را زیرپوشش دارد و تهیه بانک اطلاعاتی از این جامعه، امری نیست که یکروزه تحقق یابد. سعی ما بر تهیه این بانک است و زیرساختهای لازم برای این امر فراهم شده و در حال اجرایی شدن است.
وی با اشاره به اینکه این بانک حتماً در اختیار بنیاد استانها قرار خواهد گرفت، افزود: با هدف تجدید دیدار برخی از رزمندگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس پس از 30 سال، همه ایثارگران نیز میتوانند به این بانک دسترسی داشته باشند و نمایندگان مجلس طیف دیگری هستند که به بانک اطلاعاتی ایثارگران دسترسی خواهند داشت و برای کاهش نامهنگاری اداری بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و مجلس و افزایش سرعت در برآوردن خواسته ایثارگرانی که به نمایندگان مجلس مراجعه میکنند، این تصمیم اخذ شده است.
معاون رییسجمهور در مورد مشکل مسکن جانبازان نیز گفت: یکی از دغدغههای ما مسکن ایثارگران است ولی باید در نظر داشت ما جمعیت بالایی داریم و برنامهریزی باید برای همه عزیزان صورت گیرد و به همین دلیل نمیتوان در مورد مسکن بهسرعت گامهای بلندی برداشت ولی هنوز مسکن از دغدغههای ما است.
انتهای پیام/