به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران لرستان؛حجتالله فراشی در جلسه کمیته درمان استان لرستان که با حضور مدیر کل درمان و حمایتهای اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در خرمآباد برگزار شد، گفت: در استان لرستان 102 کلینیک ترک اعتیاد برای افراد وجود دارد که از این تعداد 17 کلینیک زیر نظر سازمان بهزیستی و مابقی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی لرستان قرار دارند.
وی با اشاره به اینکه 25 هزار نفر عضو انجمنهای «ان ای» در استان لرستان هستند، افزود: مراکز درمانی اعتیاد زیادی کار درمان معتادان در استان را بر عهده دارند و در این زمینه مشغول فعالیت هستند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان عنوان داشت: بیشتر مراجعه کنندگان به مراکز درمانی را آقایان تشکیل میدهند، به طوری که سال گذشته از 35 هزار مراجعه کننده به این مراکز تنها سه درصد را زنان تشکیل دادهاند و این امر توجه بیشتری به زنان معتاد را میطلبد.
فراشی بیان کرد: در حال حاضر حدود 30 زن معتاد در سطح خیابانهای استان وجود دارد که باید برای رفع مشکلات آنها اقدامات لازم صورت گیرد.
در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این جلسه گفت: درمان و پیشگیری از اعتیاد و مواد مخدر بحث بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
کوروش ساکی متذکر شد: استان لرستان در زمینه اعتیاد و مواد مخدر دچار مشکلات زیادی است که برای رفع این مشکلات و از بین بردن این معضل در جامعه سازمانهای دولتی باید همیاری بیشتری در کنار بخش خصوصی و مردم داشته باشند، تا شاهد برداشتن گامهای مثبتی در این عرصه باشیم.
در پایان این جلسه تصویب شد، یک مرکز اقامتی درمانی برای زنان معتاد خیابانی در خرمآباد در نظر گرفته شود.
فرید براتی مدیر کل درمان و حمایتهای اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور امروز برای بازدید از مراکز درمانی استان و بررسی مشکلات این مراکز به لرستان سفر کرده و در جلسه کمیته درمان استان لرستان حضور یافت.
منبع:فارس
انتهای پیام/ش