مدیرکل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:
مدیرکل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:
به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، دکتر حسینی مدیرکل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو امروز 23 مهر در مراسم روز جهانی غذا گفت: برچسبگذاری بر روی مواد غذایی یکی از موضوعات مهم این سازمان است. با توجه به این که نیاز مصرفکنندگان در سنین مختلف در خصوص مواد غذایی متفاوت است، درج برچسبگذاری میتواند کمک شایانی به سلامت مردم بکند.
وی با بیان اینکه برچسبگذاری یک پل ارتباطی بین مصرفکننده و تولیدکننده است، افزود: درج برچسبگذاری امکان اطلاعرسانی به مصرفکننده را ارتقا میدهد.
حسینی ادامه داد: درج برچسبگذاری برای مواد غذایی در سه مرحله انجام میشود. مرحلهی اول که امروز شاهد آن هستیم، رونمایی از این برچسب و ابلاغ آن به صنایع است. مرحلهی دوم نیز که از ابتدای سال 94 خواهد بود، در این مرحله درج برچسبگذاری به مرور روی محصولات درج میشود و مرحلهی سوم اضافه شدن چراغ راهنما به برچسب مواد غذایی خواهد بود.
انتهای پیام/