افراد سوداوی (سرد مزاج) باید از خوراکی‌ها و گوشت‌های سرد بپرهیزند و با خوراکی‌های گرم مانند عسل، زنجبیل مزاج سرد خود را درمان کنند.

فرهاد صبری متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افراد سوداوی یا سردمزاج معمولا باید از گوشت‌ گوساله و ماهی استفاده نکنند زیرا گوشت گوساله و ماهی جزء گوشت‌های سرد هستند این افراد معمولا باید از گوشت گوسفند و بلدرچین استفاده کنند تا کمتر دچار مشکل شوند.

وی با بیان اینکه افراد سرد مزاج همیشه باید از مصرف خوراکی‌های سرد بپرهیزند، گفت: این افراد با مصرف خوراکی‌های گرم مانند عسل، دارچین، زنجبیل می‌توانند طبع سرد خود را درمان کنند.
همچنین اگر افراد سرد مزاج به زنجبیل حساسیت ندارند می‌توانند روزانه یک چهارم غذاخوری از زنجبیل استفاده کنند.

وی اذعان داشت: مصرف زعفران و چای زعفران برای افراد سرد مزاج و سوداوی موثر واقع می‌شود و سردی بدن افراد سرد مزاج را خنثی می‌کند.


انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار