وی تصریح کرد: استفاده از کاهو به علت داشتن املاح فراوان بخصوص منگنز و روی براي جلوگيري از ريزش و سفيد شدن مو مفيد است.
نقشی ادامه داد: هر چه کاهو سبزتر باشد، ويتامين بيشتري دارد.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: برگ هاي بيروني کاهو ارزش خوراکي بسيار دارد؛ زيرا اين برگ ها بيشتر در معرض نور آفتاب قرار دارد و نسبت به برگ هاي داخلي حاوي ويتامين بيشتر است.
وی اظهار داشت: آب کاهو، خنک و شادابي بخش است و ميزان فراواني منيزيم در آب آن سبب تقويت بافت عضلاني، اعصاب و مغز مي شود.