سرپرست نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل:
سرپرست نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل:
به گزارش خبرنگار
سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، "حسین دهقانی" سفیر و سرپرست نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد طی سخنانی در نشست کمیته ویژه مجمع عمومی سازمان ملل درباره تروریسم به نمایندگی از جنبش عدم تعهد تاکید کرد: جنبش عدم تعهد هرگونه تهدید علیه اعضای آن را به بهانه مقابله با تروریسم رد کرده و تاکید دارد تروریسم نباید با حق مقابله مشروع با اشغالگری و استعمار یکسان شمرده شود.
سفیر کشورمان اظهار داشت : اعمال ضدانسانی اشغالگران باید به عنوان بدترین شکل تروریسم تلقی شده و کاربرد زور از سوی حکومتهای اشغالگر علیه مبارزات آزادی خواهانه مردم علیه اشغال خارجی که در راستای احقاق حقوق غیر قابل انکارشان صورت میگیرد، باید محکوم شود.
دهقانی همچنین افزود: تروریسم با هیچ ملیت، قومیت و مذهب یا منطقه خاصی مرتبط نیست و این چنین اتهامات نمی تواند بهانهای برای توجیه تروریسم یا اعمال ضد تروریستی مانند تجاوز به حریم افراد باشد.
وی گفت: جنبش عدم تعهد هر گونه تهدید و اقدام علیه اعضای جنبش را به بهانه مبارزه با تروریسم، از جمله متهم کردن آنها به حمایت از تروریسم رد میکند. این اقدام خلاف روح همکاری بین دولتها برای مقابله تروریسم و همچنین مغایر با مفاد حقوق بین الملل است.
نماینده کشورمان نزد سازمان ملل افزود: جنبش عدم تعهد همه اعمال تروریستی را نقض قوانین بینالمللی و انسانی دانسته و همه اشکال آن را بشدت محکوم میکند چرا که اعمال تروریستی ثبات، پایههای اجتماعی و تمامیت ارضی کشورها را به خطر میاندازد.
دهقانی همچنین تصریح کرد: جنبش عدم تعهد از همه دولتها میخواهد که از هرگونه اعمال تروریستی و هرگونه کمک سیاسی، مالی، معنوی به تروریسم خودداری کرده و از کشورها میخواهد بر اساس تعهدات بینالمللی خود اجازه ندهند که مرتکبان اعمال تروریستی از وضعیت قانونی پناهندگی سوء استفاده کنند یا ادعای آنها درباره انگیزه سیاسی اعمالشان، مانع از استرداد آنها شود.
سفیر و سرپرست نمایندگی دائم کشورمان همچنین خواستار برگزاری یک کنفرانس بینالمللی تحت نظارت سازمان ملل شد تا واکنش مشترک بینالمللی به تروریسم و همه اشکال آن و مقابله با ریشههای آن پایه گذاری شود.
دهقانی در پایان تاکید کرد: برای مبارزه موثر با تروریسم، همه دولتها باید به وظایف قانونی و بینالمللی خود برای مقابله با تروریسم عمل کرده و اقدامات لازم را از جمله تعقیب و استرداد عاملان تروریسم انجام داده و از هرگونه حمایت سیاسی و مالی از تروریستها در داخل یا خارج و فعالیت آنها در خاک دیگر کشورها یا کمک تسلیحاتی یا آموزشی به آنها و فعالیت آنها در خاک کشورهای دیگر خودداری کنند.
انتهای پیام/