دکتر شهیدی زندی متخصص طب اسلامی و سنتی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: فصل پاییز دارای طبیعت سرد و خشک است؛ بنابراین از نظر ایجاد تعادل، بهتر است مواد غذایی گرم و تر مصرف شود و به طور معمول، بسیاری از مواد غذایی، سبزیجات و میوههای مخصوص این فصل، دارای طبع گرم و تر هستند.
دکتر شهیدی زندی ادامه داد: در این فصل آلرژیهای فصلی، شیوع زیادی دارند و به طور طبیعی، بدن افراد با مواد آلرژن این فصل تطابق دارد که در این میان میتوان از دم کرده آویشن که خاصیت گرم و در عین حال ضد آلرژی دارد، استفاده کرد.
وی ادامه داد: از میان میوهها میتوان به ازگیل و مرکبات اشاره کرد که متعادل و گرم هستند. گیاه اسطوخودوس با بالا بردن گرمی عمومی بدن، بسیار مناسب فصل پاییز است.
این متخصص طب سنتی در پایان توصیه کرد: بهتر است از عرقیات گرم در غذاها استفاده شود؛ به عنوان مثال اضافه کردن عرق زیره و یا عرق نعنا به غذاها میتواند طبیعت آنها را به گرم و تری نزدیک و متعادل با فصل پاییز کند.
انتهای پیام/