به گزارش
حوزه سینما باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد خبری دومین جشنواره فیلم و عکس همراه تهران، بابک حمیدیان در کلیپ ضبط شده ای که پیش از اکران فیلم اش اظهار کرد: فیلمساز نیستم و کار اصلی من بازیگری است. به حرمت دعوتی که این جشنواره از من کرد این اثر را تقدیم می کنم به تمام مخاطبانی که آن را دیده اند.
وی ادامه داد : در فیلم من صورت ها حذف شده اند و این به خاطر از دست رفتن صورت ها در زندگی واقعی است و امیدوارم این نگاه ساده تلنگری کوچک و تاثیر گذار باشد.
* تلفن همراه دیگر همراهی نمی کند پس از نمایش فیلم، بابک حمیدیان در جمع تماشاگران حاضر شد و با اینکه اصلا اهل استفاده از اینترنت و تکنولوژی های آورده شده توسط آن نیست گفت : یکی از دوستانم در جنوب کشور بر اثر برخورد با عروس ماهی ها کشته شد. قصد داشتم به جنوب کشور بروم و به یاد او این تجربه ی خطرناک، یعنی شنا در میان سفره ماهی ها را بسازم اما به خاطر خراش قرنیه چشم موفق به انجام این کار نشدم.
وی افزود : اما به هر حال در آنچه به عنوان فیلم من دیدید قصد داشتم تا یادآوری کنم ما چیزی را به واسطه تلفن همراه از دست داده ایم. تلفن همراه در ابتدا قرار بود تا همراهی کننده ما باشد اما حالا در ذات خودش اینگونه نیست.
* همیشه در خلاف مسیر شنا کرده ام حمیدیان تصریح کرد : همانطور که در فیلم دیدید یک بحث عادی می تواند به سرعت به یک بحران تبدیل شود. چیزی که تماشا کردید تنها یک فیلم نبود، بلکه به نظرم وظیفه ای بر دوش من بود تا بتوانم تلنگری را در مورد نوع ارتباط هایمان به مخاطبان وارد کنم.
حمیدیان گفت : به عنوان یک بازیگر همیشه از تجربه های جدید استقبال کرده ام. در این مسیر همواره از رخدادهایی که در خلاف مسیر آب بوده اند لذت برده ام و سعی کرده ام تا گوشه ای از این اتفاقات باشم. وی افزود : جشنواره فیلم و عکس همراه تهران نیز از همین جنس است. امیدوارم تا در هیاهوی جشنواره هایی که حامی دولتی دارند شاهد تکرار هر ساله این جشنواره باشیم.
* فرهنگ استفاده از تلفن همراه نامناسب است این بازیگر سینما و تئاتر به فرهنگ ناسالم استفاده از تلفن همراه اشاره کرد و خاطرات خود از استفاده ناصحیح مردم از پدیده موبایل را برای حاضران بیان کرد.
حمیدیان در ادامه افزود : ما در میان فوران تکنولوژی فرصتی برای برقراری ارتباط به یکدیگر نمی دهیم. در عین حال همیشه قصد داریم تا با تلاش های افراطی به اعتمادسازی بپردازیم. من به عنوان یک شهروند معمولی به این فضا معترض هستم. وی افزود : ما در شهری خطرناک زندگی می کنیم که واقعیت های انسانی آن اکثرا منعکس نشده است.
* حضور سه نسل از هنرمندان با دغدغه در انتهای این نشست مهدی آشنا، دبیر بخش "نگاه هنرمند" جشنواره فیلم و عکس همراه تهران نسبت به حضور سه نسل از افراد پر دغدغه در بین هنرمندان جشنواره ابراز رضایت کرد و گفت : نگاهی که بابک حمیدیان در فیلم خود دارد به معضل تکنولوژی در دنیای ما اشاره می کند. وی ادامه داد : اینکه تکنولوژی به ما کمک می کند یا به ما ضرر می رساند، سوال مهمی است که پاسخ آن اهمیت ویژه ای دارد. تکنولوژی باید در خدمت ما باشد و به ما برای بهتر زندگی کردن کمک کند
انتهای پیام /اس