به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، میوه ها برخلاف گوشت و لبنیات که حاوی کلسترول مضر هستند از آن تهی می باشند ؛ میوه موجب تقویت حافظه می شود . لازم به ذکر است که میوه سوخت اساسی مغز است و تاثیر مثبتی بر روی مغز می گذارد ، اگر میزان مصرف میوه بالا باشد مغز می تواند اطلاعات را سریع تر و آسان تر بازخوانی کند.
با وجود توصیه های فراوانی که به مصرف میوه و سبزیجات می شود اما عده ای باز صرف آن ها را نادیده می گیرند.
پژوهشگران با اندازه گیری دقیق ویتامین های میوه و سبزیجات و سنجش ارزش غذایی آن ها معادل هایی برای آن ها در نظر گرفته اند که به جای مصرف خود آن ها می توان جایگزین های آن ها را مصرف کرد.