پژوهشگران معتقدند شیوه‌های طبخ غذا اثری مستقیم بر تنظیم اشتها در افراد دارد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ، کار‌شناسان هشدار می‌دهند کباب کردن غذا روی منقل و یا اجاق و یا دستگاه کباب پز می‌تواند سبب تحریک اشتها در افراد شود. 

گفتنی است، یک فرد عادی در تعطیلات غذاهای معمولی مانند برگر، سوسیس، کالباس، سالاد سیب زمینی را حداکثر تا ۵۰۰ الی ۷۰۰ کالری مصرف می‌کند. 

پژوهش‌ها نشان داده اما در صورت پخت غذا روی منقل در فضای باز این تحریک اشتها و خوردن غذا تا ۱۸۰۰ کالری افزایش می‌یابد و سبب چاقی ناگهانی در افراد می‌شود. 


انتهای پیام/
برچسب ها: طبخ غذا ، اشتها ، چاقی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار